Volodimir Zelenski a împlinit 45 de ani. Mesajul emoționant postat de soția sa, Olena Zelenska

0
Publicat:

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, împlinește miercuri 45 de ani. Soția sa, Olena Zelenska, a publicat un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram și pe Facebook.

image

Olena Zelenska a mărturisit că singura diferență între Volodimir Zelenski de acum un an și cel de astăzi este că în prezent zâmbește mai puțin.

 „Sunt întrebată adesea cum te-ai schimbat într-an. Și mereu răspund: nu s-a schimbat. El este la fel. Același tip pe care l-am întâlnit când aveam 17 ani.
Dar, de fapt, ceva s-a schimbat:  zâmbești mult mai puțin zilele astea. De exemplu, ca în această poză...
”, a scris Olena Zelenska pe Instagram.

„Vreau să zâmbesc mereu cu tine!”

Mesajul a continuat cu câteva gânduri emoționante pe care Olena Zelenska i le-a transmis soțului său.

„Îți doresc mai multe motive ca să zâmbești. Și știi de ce este nevoie. Toți știm. Ai destulă încăpățânare. Principalul lucru este să ai multă sănătate. Așa că fii mereu sănătos! Vreau să zâmbesc mereu cu tine. Dă-mi ocazia!”, a scris Olena Zelenska pe Instagram.

image

Mesajul a fost postat și pe Facebook.

Volodimir Zelenski conduce Ucraina în vremuri grele, în războiul început de Rusia în dimineaţa zilei de 24 februarie 2022.

Este căsătorit cu Olena Zelenska şi au împreună doi copii.

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a declarat pentru BBC, la sfârșitul lui 2022, că Ucraina va rezista în această iarnă, în ciuda frigului și a penei de curent provocate de rachetele rusești, și va continua să lupte în ceea ce ea descrie ca fiind un război al viziunilor lumii, deoarece „fără victorie nu poate exista pace”.

Olena Zelenska spune că toți ucrainenii vor deveni mai puternici în contextul acestui război.

Zelenski, un luptător

Zelenski, care a fost unul dintre cei mai populari comedianţi TV, a câştigat alegerile prezidenţiale în 2019, după ce o mare parte a campaniei sale ar fi fost finanţată de unul dintre cei mai bogaţi şi corupţi oligarhi ai Ucrainei, Igor Kolomoisky.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite