Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort într-un lac. Reacția fostului președinte american

0
Publicat:

Cadavrul lui Tafari Campbell, bucătarul personal al fostului președinte american Barack Obama, a fost găsit într-un lac „la aproximativ 30 de metri de țărm", în apropierea casei fostului președinte american.

Tafari Campbell. FOTO Fafcebook captură video
Tafari Campbell. FOTO Fafcebook captură video

Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, murit într-un accident de paddle boarding (placă cu vâsle), în apropierea casei familiei Obama din Massachusetts, potrivit BBC News.

Campbell a lucrat la Casa Albă înainte de a rămâne alături de fosta familie prezidențială după ce Barak Obama a părăsit funcția, în 2016.

Duminică, după o vizită pe insula Massachusetts, la locuința sa din Virginia, a dispărut în apele din Edgartown Great Pond din Martha's Vineyard.

„A fost o parte iubită a familiei noastre”

Căutările au început în aceeași seară. Cadavrul său a fost găsit luni „la aproximativ 30 de metri de țărm, la o adâncime de aproximativ opt picioare", potrivit poliției.

„Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre. Când l-am întâlnit prima dată, era un bucătar secund talentat la Casa Albă - creativ și pasionat de mâncare și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună", au declarat Barak Obama și fosta primă doamnă Michelle Obama, după aflarea veștii.

Cei doi l-au descris ca pe o persoană caldă, amuzantă și  extraordinar de amabilă. Potrivit poliției, familia Obama nu era acasă în momentul accidentului.

Ipoteza morții: accident

Cercetările privind moartea sa sunt efectuate de Unitatea de detectivi a Poliției statului Massachusetts, dar se crede că a fost un accident, potrivit CBS News.

„Un alt paddleboarder se afla cu el pe iaz în acel moment și l-a observat intrând sub apă", potrivit unui raport al poliției.

Familia Obama a transmis condoleanțe rudelor și apropiaților lui Tafari.

„Ne alăturăm tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit pe Tafari - în special soției sale Sherise și băieților lor gemeni, Xavier și Savin - pentru a deplânge pierderea unui om cu adevărat minunat" se arată în comunicatul familiei Obama.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite