Poliţist rutier lovit de o șoferiță într-o intersecţie din Alba Iulia, în timp ce dirija traficul

0
Publicat:

Un poliţist rutier fost rănit în timp ce desfăşura activităţi de dirijare a traficului într-o intersecţie din municipiul Alba Iulia, după ce a fost lovit de o maşină condusă de o femeie, potrivit Agerpres.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Accidentul s-a petrecut joi dimineață.

„O femeie de 62 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecţiei străzii Ştefan cel Mare cu Calea Moţilor din Alba Iulia, a surprins şi accidentat un poliţist rutier care desfăşura activităţi de dirijare a traficului în intersecţie. În urma accidentului, poliţistul a suferit leziuni uşoare la un braţ şi a primit îngrijiri medicale", a transmis presei Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Polițiștii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii acestui accident.

 Amintim că, recent, un șofer a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, după ce, în 2020, a lovit un poliţist cu maşina în faţa Gării de Nord, apoi a fugit de la locul faptei.

Iar tânăra psiholog din Buzău condamnată iniţial la nouă ani şi zece luni închisoare, după ce în august 2020 a lovit cu maşina, intenţionat, un poliţist aflat pe motocicletă, scapă cu o pedeapsă de opt ani şi trei luni închisoare, conform deciziei Curţii de Apel Ploieşti.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite