Trecere de pietoni către nicăieri. A apărut peste noapte, în mijlocul unui câmp, la Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii unei comune din Iaşi se confruntă cu o situaţie cel puţin amuzantă. Peste noapte, aceştia s-au trezit că în localitatea lor s-a făcut o investiţie care, pe cât este de inutilă, este tot pe atât de ciudată.

Trecere de pietoni în câmp SURSĂ BZI.ro
Trecere de pietoni în câmp SURSĂ BZI.ro

Mai exact, este vorba despre amenajarea unei treceri pentru pietoni, în mijlocul unui câmp. Aceasta a fost amenajată între localităţile Iepureni şi Larga Jijia din Iași, iar localnicii au considerat, imediat, că nu este altceva decât o risipă de bani, pentru că respectiva trecere de pietoni nu va fi utilizată.

Ce părere are primarul comunei

Chiar dacă unii dintre localnici s-au amuzat copios pe seama ciudatei amenajări, primarul comunei Movileni este de altă părere. Astfel, conform declaraţiilor făcute de către acesta, trecerea de pietoni a fost amenajată în câmp deoarece în apropiere se află o staţie de transport public, care serveşte două sate din zonă.

Nu noi am amenajat această trecere, ci cei de la firma de construcţii care reabilitează DJ282a. Am întrebat şi noi de ce această trecere de pietoni este făcută în câmp, iar executantul lucrării a motivat că la 20 de metri este staţie de transport public pentru cei care vin din satele vecine, Iepureni şi Ursoaia", a precizat Constantin Hodoroabă, primarul comunei Movileni, conform BZI.ro.

Mai mult, trecere de pietoni a fost semnalizată cu panouri reflectorizante, pentru a fi vizibilă şi pe timp de noapte. 

Trecerea de pietoni a stârnit amuzamentul oamenilor

Investiţia făcută între localităţile Iepureni şi Larga Jijia nu a fost trecută cu vederea nici de către localnici. Astfel, cei care au aflat despre noua trecere pentru pietoni, amenajată în câmp, au ales să se amuze copios, deoarece cunosc faptul că zona nu este tranzitată de către oameni. 

,,Se impunea o trecere pentru pietoni acolo. Acela e traseul gândacului de bălegar şi nu ştiu mulţi. Ar trebui şi un semafor", a fost una dintre reacţiile oamenilor.

Un alt localnic a menţionat că acea trecere pentru pietoni va fi utilizată doar de animalele care frecventează zona.

„Este făcută pentru cerbi şi căprioare. Ele frecventează zilnic zona aia. Ce răi sunteţi", a spus acesta, ironic. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite