Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere. De ce i-a luat poliția carnetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Consiliului Județean Bihor a fost prins conducând cu viteză pe DN 19 între Carei și Satu Mare. El se afla la volanul mașinii de serviciu.

Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere
Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere

Ilie Bolojan, Președintele Consiliului Județean Bihor, a rămas pieton pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins conducând cu viteză.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 ianuarie, pe DN 19 între Carei și Satu Mare, Bolojan având peste 130 de kilometri la oră.

"La data de 14 ianuarie anul curent, în timp ce desfășurau activități de combatere a nerespectării regimului legal de viteză, polițiștii rutieri din Satu Mare au surprins un conducător auto care circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Satu Mare.

Ilie Bolojan a fost sancționat contravențional, încasând o amendă de 1.305 lei. De asemenea, el a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile. 

"Mă grăbeam"

Preşedintele CJ Bihor conducea mașina de serviciu, după cum a declarat acesta, pentru ebihoreanul.ro.

 „Mergeam la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș, iar într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare.Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”, a explicat Bolojan, care nu este la prima ispravă. 

În 2017, pe când era primar al Oradiei, acesta a fost prins circulând cu 172 km/h pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş, în timp ce se grăbea la nunta nepoatei sale, unde a fost şi naş. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite