Pădurari ameninţaţi cu drujba de hoți de lemne prinși la furat

0
Publicat:

Mai mulţi lucrători silvici, care au prins câțiva localnici la furat de lemne din pădure, au fost amenințați de către aceștia din urmă. Incidentul a avut loc în localitatea Dragoslavele din județul Argeș. Ei au sesizat Poliția, care a sosit la fața locului.

Hoții de lemne i-au amenințat pe lucrătorii silvici  FOTO Arhiva
Hoții de lemne i-au amenințat pe lucrătorii silvici FOTO Arhiva

Conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict, scrie Agerpres.

Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale.

Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor. Poliţiştii au identificat persoanele implicate şi au întocmit documentele necesare, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, conform competenţelor”, arată sursa citată.

De asemenea, a fost confiscată şi cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei provenienţă nu a putut fi dovedită.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite