Opt oameni, răniți în urma unui accident cu două autoturisme și un microbuz

0
Publicat:

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN 1A, în localitatea Moara Nouă, județul Prahova. Aici traficul este oprit din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz. La fața locului sunt mai multe echipaje de pompieri și medici.

Echipele de intervenție au sosit la fața locului FOTO Shutterstock
Echipele de intervenție au sosit la fața locului FOTO Shutterstock

Opt pasageri au fost preluați de Ambulanțele și transportați la spital, în accidentul ce s-a produs pe Centura de Est a municipiului Ploieşti. O autospecială de stingere a ISU, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ au intervenit la fața locului.

Potrivit primelor informații, în mașini se aflau 11 persoane care au primit îngrijiri medicale la fața locului. Opt dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean din Ploiești.

Traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri, informează Poliţia Prahova. În toată țara ninge abundent, iar condițiile de trafic sunt îngreunate din cauza carosabilului acoperit de polei.

Un alt accident rutier a avut loc ieri dimineață, care a dus, de asemenea, la îngreunarea traficului rutier pe DN 1, la intrarea în Capitală. Patru persoane au fost rănite, una fiind transportată la spital cu un elicopter SMURD. Și în acest caz, polițiștii fac cercetări.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite