Accident teribil între un TIR și o mașină, în Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr de 26 de ani a murit

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani și-a pierdut viața sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un TIR, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat de către echipajele ajunse la fața locului.

Accident județul Suceava. FOTO ISU Suceava
Accident județul Suceava. FOTO ISU Suceava

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 17 Suceava - Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieșire din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Autoturismul condus de tânărul în vârstă de 26 de ani a intrat într-o curbă în coliziune frontală cu un autoare, iar șoferul care conducea autoturismul a rămas încarcerat, cu răni grave. 

Traficul a fost oprit în ambele direcții timp de câteva zeci de minute, însă echipajele de salvare ajunse la fața locului nu i-au mai putut salva viața tânărului, care s-a stins din viață. 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Accident grav la o cursă de mașini

Un alt accident grav s-a produs în urmă cu o săptămână, tot în județul Suceava, la o cursă de mașini pe Aerodromul Floreni. Un spectator aflat în scaunul cu rotile a fost lovit de o mașină scăpată de sub control. 

Pe imaginile filmate de un spectator se vede cum autovehiculul derapează și intră în spectatorii de pe marginea pistei. Toți reușesc să se ferească, cu excepția unei persoane în scaunul cu rotile, care a fost lovită în plin.

Victima a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

La raliuri și cursele de mașini, accidentele sunt la ordinea zilei. A pățit-o și cunoscutul pugilist și pilot Mihai Leu, care, pe 2.07.2022, a scăpat maşina de sub control în cadrul Super Rally Târgu Mureş şi a lovit un gard care a căzut peste mai mulţi oameni şi a rănit un copil la picior.

„Am pus frână, înainte de un viraj, a plecat maşina foarte tare pe frânare, am încercat să redresez, dar nu am reuşit în măsura în care am sperat. Am lovit un gard şi acel parapet s-a dus peste câţiva oameni, din păcate un copil este lovit. Are o tăietură la picior. Am vorbit cu mama lui, era puţin speriat. Îmi pare nespus de rău, este ceva incredibil. Sper să ne împrietenim, asta e cel mai frumos, să îi fac şi eu un cadou. El, săracul, de asta a venit la cursă, să vadă maşinile. Am vorbit şi cu părinţii lui", a declarat presei pilotul. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite