Pieton lovit cu mașina și lăsat să moară, pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:

Un șofer de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar de ucidere din culpă în care este acuzat că a accidentat mortal un pieton și a fugit de la locul accidentului.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO Arhiva
Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore FOTO Arhiva

Potrivit Poliției Timiș, victima a fost găsită la ieșire din Timișoara spre Arad. Un cetățean a sunat la 112 și a anunțat că pe marginea drumului este un bărbat „în stare de inconștiență”.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului”, a anunțat IPJ.

În urma anchetei, polițiștii au descoperit că joi seara, în jurul orelor 22.00 – 22.30, „un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69, pe banda 1, sensul de mers Arad -Timișoara, iar la un moment dat a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă”.

„După impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023. În urma probatoriului administrat, s-a dispus  măsura reținerii  conducătorului auto pentru o perioadă de 24 ore pentru  săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, a mai transmis IPJ Timiș.

Șoferul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite