Subofițerul sinucigaș de la Timișoara și-a petrecut noaptea pe pervazul de la etajul șapte. A cerut șaorma și apă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Militarul de la o unitate MApN din Timișoara amenință că se sinucide. La fața locului sunt polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical.

Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul șapte FOTO Tion.ro
Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul șapte FOTO Tion.ro


UPDATE VINERI, 9 iunie 2023, ORA 9.00
Subofițerul a stat toată noaptea pe pervazul geamului de la etajul șapte, în ciuda ploii de afară. Se fac astfel 24 de ore de când amenință că se sinucide. Negociatorii de la poliție nu au reușit până acum să-l determine să coboare. El are și un cuțit asupra sa cu care spune că se va tăia. Bărbatul de 37 de ani a cerut aseară să i se aducă șaorma și apă. 

UPDATE ORA 22.00 După aproape 12 ore, polițiștii nu au reușit să-l convingă să coboare de pe pervazul geamului pe militarul care amenință că se aruncă de la etajul șapte. Bărbatul stă pe pervazul gemului apartamentului său de pe Calea Șagului încă din această dimineață. Un negociator din cadrul SAS Timiș încearcă de ore întregi să-l facă pe militar să renunțe la gestul său.  

Un bărbat în vârstă de 37 de ani amenință că se aruncă de la etajul șapte al unui bloc din Calea Șagului din Timișoara. Autoritățile au fost alarmate prin apel 112 de o femeie, care le-a spus oamenilor legii că iubitul ei se afla în apartamentul personal și nu dorește să deschidă ușa. Femeia se temea că bărbatul vrea să se sinucidă.

Amenință că se aruncă de la etajul 7 FOTO Ziuadevest.ro
Amenință că se aruncă de la etajul 7 FOTO Ziuadevest.ro

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu pompierii și un echipaj medical.

Bărbatul se afla pe pervazul geamului și amenința că se va arunca de la etajul șapte al blocului în care locuiește.

De asemenea, la fața locului se află și negociatori din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș. Au fost montate în fața blocului și două perne de aer. 

Polițiștii efectuează toate activitățile necesare în vederea determinării bărbatului să renunțe la gestul extrem”, au transmis cei de la IPJ Timiș.

Bărbatul este plutonier major la Unitatea Militară 01109 din Timișoara, este căsătorit și are un copil.

„Potrivit colegilor de serviciu ai bărbatului, militarul mergea regulat la psiholog în ultima perioadă și se plângea că e foarte stresat la muncă", scrie siteul Opiniatimisoarei.ro.

La fața locului se află și șeful de stat major, psihologul și medicul șef al unității militare.

Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. 

Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat, susțin reprezentanții Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere Decebal.

Amintim că miercuri, 7 iunie 2023, o femeie în vârstă de 53 de ani din Timșoara s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc, aflat tot în Calea Șagului. Femeia a căzut pe acoperișul de la intrarea în scara blocului.

Ca prin minune, aceasta a supraviețuit și a fost transportată de urgență la spital. Polițiștii investighează împrejurările care au dus la gestul femeii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite