Antena 3 CNN Actualitate Fraţii Tate au fost eliberaţi din închisoare şi plasaţi în arest la domiciliu | Cum arată după trei luni petrecute în spatele gratiilor

Fraţii Tate au fost eliberaţi din închisoare şi plasaţi în arest la domiciliu | Cum arată după trei luni petrecute în spatele gratiilor

Fraţii Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti.

31 Mar 2023   •   23:47

Fraţii Tristan şi Andrew Tate scapă de arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa a decis ca ei, împreună cu două complice, să rămână în arest la domiciliu.

Fraţii Tate au ieşit din arestul central, vineri seară, în jurul orei 23:47.

Avocatul lor a declarat că încă nu există motivarea hotărârii Curții de Apel București.

"Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (...) Înlocuiește măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secția | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv", potrivit minutei Curții de Apel București.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului preventiv faţă de fraţii Tate şi Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu cu arestul la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, de la 31 martie, până la 29 aprilie inclusiv. 

Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela și Radu Alexandra Luana au obligația de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în fața căruia se află cauza.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Citește și: "Voi şi familia voastră veţi plăti". Noi stenograme incendiare în care Andrew Tate le şantaja din arest pe fetele care au depus mărturie

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Vezi şi: Andrew Tate, după ce s-a spus că ar avea o boală incurabilă: "Voi supraviețui încă 5000 de ani"

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din judeţul Ilfov era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul "owned by Tate".

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv imobile şi maşini de lux.

×
Subiecte în articol: Tristan Tate Andrew Tate arest preventiv
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close