Antena 3 CNN Actualitate David Popovici, despre planurile de viitor: "Cred că vă sunt dator cu un răspuns"

David Popovici, despre planurile de viitor: "Cred că vă sunt dator cu un răspuns"

Înotătorul David Popovici a făcut, vineri seara, precizări referitoare la planurile sale de viitor. Ce îşi dorește campionul cel mai mult pentru România.

David Popovici, despre planurile de viitor: "Cred că vă sunt dator cu un răspuns"
Sursa foto: Facebook David Popovici
de Claudia Popovici    |    24 Feb 2023   •   21:45

"Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport.

Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere.

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare.

"Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară"

Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice. Să ne sprijinim unii pe alții, e important. Ținem aproape!", a transmis David Popovici pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: David Popovici
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close