Antena 3 CNN Actualitate Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea, în ziua în care fostul lider PSD a împlinit 58 de ani

Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea, în ziua în care fostul lider PSD a împlinit 58 de ani

Iubita fostului președinte PSD Liviu Dragnea a postat, miercuri seara, pe Instagram, un mesaj de ziua acestuia. Irina Tănase i-a transmis că îi lipsește și că își dorește ca acesta să iasă sănătos din închisoare. Irina Tănase a postat, pe rețeaua de socializare și o imagine în care apare îmbrăcată cu halatul lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea, în ziua în care fostul lider PSD a împlinit 58 de ani
Sursa foto: Foto: instagram.com/irinaalexandrat
de Dan Gabor    |    28 Oct 2020   •   23:55

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita fostului lider PSD.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Mărturisirea tristă făcută de Carmen Dan după ce a vorbit cu fostul lider PSD de ziua acestuia

Și Carmen Dan a mărturisit, miercuri seară, că a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea. Fostul ministru de interne a scris pe Facebook că a regăsit același "om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze".

Dan spune că a vrut să facă gestul de a-l suna pe fostul lider PSD în închisoare pentru că și anul acesta, ca și în ultimii 20 de ani a ales să fie „aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi”.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a mai scris Carmen Dan.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Irina Tănase carmen dan
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close