Antena 3 CNN Actualitate Locale Copil salvat de şoferi după ce maşina în care se afla alături de mama sa a fost lovită de tren, în Neamţ

Copil salvat de şoferi după ce maşina în care se afla alături de mama sa a fost lovită de tren, în Neamţ

O mașină în care se aflau o femeie și copilul ei a fost lovită de tren, în această dimineață, în județul Neamț. Copilul a fost salvat de ceilalți participanți la trafic.

Copil salvat de şoferi după ce maşina în care se afla alături de mama sa a fost lovită de tren, în Neamţ
Sursa foto: Facebook | Neamt 24
de Ioana Mircea    |    14 Dec 2022   •   10:12

Potrivit Inspectoratului de Situații de Urgență Neamț, o mașină a fost lovită de tren în comuna Timișești. În interiorul acesteia se aflau două persoane, respectiv o femeie şi copilul său.

„Copilul a fost scos de participanții la trafic. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență, cu semne vitale. Conducătoarea auto este încarcerată. Se acționează pentru scoaterea victimei din autoturism”, informează ISU Neamț.

Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la CPU Târgu Neamț. De asemenea, după ce a fost scoasă din mașină și mama copilului a fost dusă la spital, în stare gravă.

Primele date transmise de polițiști arată că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești. Femeia și copilul, în vârstă de 7 ani, au fost preluați de echipajele de prim-ajutor și duși la spital.

Cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close