Antena 3 CNN Coronavirus Sute de medici şi voluntari, maraton de vaccinare în Timişoara: "Pot fi vaccinaţi până la 10.000 de oameni"

Sute de medici şi voluntari, maraton de vaccinare în Timişoara: "Pot fi vaccinaţi până la 10.000 de oameni"

Sute de medici şi voluntari organizează un maraton de vaccinare, în Timişoara, în perioada 23-25 aprilie 2021. Astfel, timp de trei zile continuu ar putea fi vaccinaţi până la 10.000 de oameni.

Sute de medici şi voluntari, maraton de vaccinare în Timişoara: "Pot fi vaccinaţi până la 10.000 de oameni"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    20 Apr 2021   •   12:49

Maratonul de vaccinare este organizat de Asociația pentru ATI "Aurel Mogoșanu" şi va consta în 30 de fluxuri paralele deschise la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22).

Astfel, sute de medici şi voluntari ar putea vaccina până la 10.000 de oameni în cele trei zile.

Serul folosit va fi cel dezvoltat de Pfizer BioNtech.

Deschiderea oficială va fi vineri, 23 aprilie 2021, la ora 16.00, iar până acum au fost programate deja peste 300 de persoane. Fiecare flux dintre cele 30 ce vor fi disponibile va avea doi medici titulari, specialişti, însoţiţi de rezidenţi şi studenţi.

"Este un proiect de voluntariat pur al întregului corp medical şi studenţimii mediciniste din Timişoara. Ne dorim clar prin această campanie să grăbim şi să ajungem la un liman, final, destinaţie pe care îl dorim cu toţii, o viaţă normală, regăsirea libertăţii.

Sunt oameni care s-au înscris pe platformă deja în Austria, din alte ţări. Sper ca şi oamenii din Timişoara, din Banat în primul rând, dar şi din toată ţara, să se înscrie. Dacă această acţiune este de succes, noi suntem gata să o reluăm, să mai facem şi alte ediţii", a declarat prof. dr. Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă.

Maratonul vieții! Maratonul vaccinării!

??? 23-25 aprilie: Un adevărat maraton, cu o miză mai importantă decât orice medalie! ? 3 zile (non-stop) x 30 de fluxuri = 10.000 de oameni vaccinați cu Pfizer la Centrul Regional de Afaceri CRAFT Timișoara (Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22) ? La finalul maratonului, răsplată vor fi îmbrățișările celor dragi, întâlnirile cu prietenii, minunatele spectacole de teatru, concertele electrizante, meciurile favorite, totul într-o lume mai sigură! Maratonul vieții! Maratonul vaccinării! ?‍⚕️ Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara își unesc forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România. ? Până la 30 de fluxuri paralele vor asigura vaccinarea a aproape 10.000 de oameni în doar 3 zile. ✍️ Pentru participare ai nevoie de o simplă programare: programare.vaccinare-covid.gov.ro ? Un maraton al speranței inițiat de Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșanu”. ✅ Participă și tu la acest maraton salvator. ? Doar împreună suntem învingători. ? Pune umărul pentru Timișoara! #ROVaccinare #Romania #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine

Publicată de RO Vaccinare pe Luni, 19 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: Timișoara vaccinare
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close