Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat într-o răfuială în plină stradă la Galaţi

Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat într-o răfuială în plină stradă la Galaţi

Un bărbat despre care se crede că ar fi membru al lumii interlope din Galați a fost înjunghiat în plină stradă. Incidentul a avut loc joi seara, în parcarea unui bloc, iar victima a ajuns în stare foarte gravă la spital. Ulterior, bărbatul, în vârstă de 39 de ani a murit.

Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat într-o răfuială în plină stradă la Galaţi
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2021   •   23:34

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale și este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost așteptat de o persoană necunoscută lângă bloc și a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atacul s-a produs, joi în jurul orei 20 când afară era încă lumină şi zona era plină de locatari si copii. Ulterior, agresorul a aruncat cuțitul sub o mașină şi s-a făcut nevăzut prin gangul dintre blocuri.

Lumea a fost alertata de strigate, dar este speriată şi martorii se feresc să vorbească. Victima a fost transportată în stare critică la spital.

„A fost un conflict între doi bărbați. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât și în abdomen. A fost lovit cu un cuțit.

A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Din câte am înțeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Zeci de polițiștii si jandarmi au împânzit zona şi îl cauta pe autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close