Antena 3 CNN Externe Actorul Tom Sizemore, cunoscut din "Saving Private Ryan", în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din "Saving Private Ryan", în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolurile sale din "Saving Private Ryan" şi "Black Hawk Down" a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un anevrism cerebral şi se află în stare critică.

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din "Saving Private Ryan", în stare critică după ce a suferit un anevrism cerebral
Sursa foto: Hepta | Bestimage / VANSTEENKISTE STEPHANE / BESTIMAGE
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2023   •   09:25

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, a anunţat managerul său, Charles Lago.

"În prezent este în stare critică şi este o situaţie de aşteptare", a scris managerul actorului în vârstă de 61 de ani, Charles Lago, într-un e-mail, potrivit mediafax.ro.

În anul 2000, Tom Sizemore a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din "Witness Protection" (Martor sub protecţie). 

Tom Sizemore s-a luptat cu dependenţa de droguri aproape la fel de mult timp ca şi cariera sa, care s-a întins pe parcursul a zeci de ani, şi a avut multiple conflicte cu forţele de ordine. 

O serie documentară din 2007, "Shooting Sizemore", a relatat eforturile sale de a-şi recâştiga viaţa şi cariera după ce a fost condamnat pentru agresarea fostei sale prietene şi a intrat la dezintoxicare pentru consum de metamfetamină şi heroină. 

Actorul a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru conducere sub influenţa alcoolului şi posesie de droguri.
 

×
Subiecte în articol: Tom Sizemore
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close