Antena 3 CNN Politică Scandal Rafila - Arafat pe medicina de urgenţă. Rafila: "Eu sunt gata să-i cedez domnului Arafat poziţia de ministru al Sănătăţii"

Scandal Rafila - Arafat pe medicina de urgenţă. Rafila: "Eu sunt gata să-i cedez domnului Arafat poziţia de ministru al Sănătăţii"

Scandal în Guvern. Alexandru Rafila se declară gata să-i cedeze lui Raed Arafat poziția de ministru al Sănătății.

Scandal Rafila - Arafat pe medicina de urgenţă. Rafila: "Eu sunt gata să-i cedez domnului Arafat poziţia de ministru al Sănătăţii"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Mădălina Mihalache    |    28 Apr 2022   •   17:36

Alexandru Rafila este nemulțumit de un proiect de lege inițiat de Ministerul Afacerilor Interne. Este un proiect inițiat de Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Ministerul de Interne a supus dezbaterii publice un proiect de lege care vizează reorganizarea instituţiei, iar potrivit prevederilor documentului asistenţa medicală de urgenţă ar urma să fie coordonată de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Alexandru Rafila acuză că nu a fost informat despre acest proiect, ba mai mult, ministerul pe care-l conduce nu se află pe lista instituţiilor avizatoare.

"Eu sunt gata să-i cedez domnului Arafat poziţia de ministru al Sănătăţii", a afirmat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătății a transmis un punct de vedere către guvernul României dar și către Parlament în care își arată dezacordul privind acest proiect de lege.

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila Raed Arafat
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close