Închide meniul

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 23:05

Reclamă
Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate

Foto: Captură Twitter AD Sports TV

Cosmin Olăroiu a oferit prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația tehnicianului român a învins-o pe Al-Ain la loviturile de departajare, scor 13-12, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a câștigat un nou trofeu în Emirate. Al Sharjah a cucerit Cupa Președintelui, după un meci nebun

La finalul meciului, Cosmin Olăroiu și-a felicitat elevii pentru jocul făcut și a recunoscut că nu și-ar fi dorit ca meciul să ajungă la loviturile de departajare. Deși a obținut un nou trofeu alături de Al Sharjah, antrenorul român a precizat că încă mai există loc de îmbunătățiri la echipa sa si speră ca pe viitor jucătorii săi să fie la un nivel și mai ridicat.

„Pentru mine e important că jucătorii aceștia, cu care am lucrat în ultimii ani, au arătat personalitate. Mai avem la multe de lucrat și cred că vom putea fi și mai buni decât astăzi. E nebunesc! 14 penalty-uri… Niciun antrenor nu trebuie să se afle în situația asta.

După minutele regulamentare am vorbit cu jucătorii și le-am spus că vom câștiga trofeul. Nu am vrut însă să ajungem la loviturile de departajare”, a spus Cosmin Olăroiu pentru AD Sports TV.

Reclamă

Cosmin Olăroiu, favorit să devină selecţionerul Emiratelor Arabe Unite! Tehnicianul român, în pole-position

Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecţionerul echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite. Tehnicianul român se află în pole-position pentru a-şi începe aventura pe banca saudiţilor, după cum a anunţat presa din Golf.

Cosmin Olăroiu o antrenează în prezent pe Al Sharjah, formaţie din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Acesta a fost numit pe banca echipei saudite în noiembrie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Arabia Saudită a făcut un anunţ cu privire la Cosmin Olăroiu. Se pare că tehnicianul român este favorit să devină selecţionerul naţionalei din zona Golfului.

Oficialii saudiţi sunt nemulţumiţi de actualul selecţioner, Rodolfo Arruabarrena, şi îi caută un înlocuitor acestuia. Contractul tehnicianului argentinian pe banca echipei naţionale a Emiratelor Arabe Unite va expira la finalul anului, însă Cosmin Olăroiu i-ar putea lua locul mai devreme.

„Cosmin Olăroiu este favorit să devină selecționerul echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite, pe lista alcătuită de Federația de Fotbal”, notează saudiţii de la Al-Ittihad Sports, pe contul oficial de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian Vezi toate știrile
Citește și