Închide meniul

„Mi se pare o lipsă de respect!”. Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după Real Madrid – Barcelona 3-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 8:54

„Mi se pare o lipsă de respect!. Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după Real Madrid – Barcelona 3-1

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul Real Madrid – Barcelona, scor 1-3, din finala Supercupei Spaniei. Antrenorul „galacticilor” a fost deranjat de întrebarea primită de un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a fost condusă de 3-0 până în al treilea minut de prelungiri, când Karim Benzema a înscris golul de onoare. Gavi (33), Robert Lewandowski (45) şi Pedri (69) au marcat golurile victoriei catalanilor.

Carlo Ancelotti a răbufnit după Real Madrid – Barcelona 1-3

A fost o umilinţă?„, a fost întrebarea care l-a enervat pe Ancelotti. Acesta a avut o reacţie imediată.

Mi se pare o lipsă de resepct să spui asta. Am pierdut cu Barcelona, dar i-am învins în La Liga. Au jucat mai bine şi au meritat, punct!

Este un moment complicat, dificil, aşa cum se mai întâmplă pe decursul unui sezon. Trebuie să rezolvăm această problemă cu atitudinea obişnuită. Când primeşti trei goluri, trebuie să îmbunătăţeşti aspectul defensiv.

Reclamă

(Cum se va rezolva asta?) Trebuie să ridicăm capul şi să ne gândim la ce vom face. Ceea ce vom face este să fim din nou competitivi şi puternici. Apărarea ‘ne costă’ cel mai mult în acest moment.

Echipa este rănită foarte mult. Ea de obicei câştigă finalele. Dar avem toate resursele pentru a ne îmbunătăţi jocul. Madridul îşi va reveni, nu am nicio îndoială„, a spus Ancelotti pentru as.com.

Învinsă în două dintre ultimele patru etape din La Liga, Real Madrid a ajuns pe locul secund în clasament. Are cu trei puncte mai puţin decât liderul Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei

FC Barcelona a dominat întâlnirea de pe stadionul King Fahd, din Riad. Tânărul Gavi a fost omul meciului, el deschizând scorul în minutul 34, din pasa lui Lewandowski.

În minutul 44, Gavi i-a întors serviciul atacantului polonez şi i-a pasat pentru 2-0, scorul cu care s-a intrat la pauză. Courtois a scos în minutul 51 la Dembele, însă nu a mai putut face nimic în minutul 69, când Gavi i-a pasat lui Pedri şi acesta a marcat pentru 3-0.

În minutul 90+3 Benzema a înscris golul de onoare al madrilenilor, dar FC Barcelona s-a impus cu 3-1 în finala Supercupei Spaniei, cucerind primul trofeu cu Xavi pe bancă şi al 14-lea trofeu de Supercupa Spaniei din istorie.

Ce a spus Xavi după ce a câştigat Supercupa Spaniei

Xavi a câştigat Supercupa Spaniei 2023 şi a ridicat deasupra capului primul său trofeu din postura de antrenor al grupării de pe Camp Nou. A făcut-o într-un mod spectaculos chiar împotriva marii rivale, în El Clasico.

Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, care merită şi muncesc din greu. Este un vestiar grozav. Planul de joc ne-a mers foarte bine, fotbaliştii l-au înţeles foarte bine. Gavi, Pedri, Frenkie… am creat superioritate. Sunt fericit pentru toţi.

Trebuie să o controlezi, într-un fel, pe Real Madrid. A trebuit să minimizăm pierderile, este important şi titlul. Gavi, când nu joacă, am un gust rău, este extraordinar câtă inimă pune pe teren!

Acum am treabă. Dacă am câştigat finala cu Madrid, trebuie să o facem şi cu Ceuta (n.r. în Cupa Spaniei) şi cu Getafe (n.r. în La Liga)”, a declarat Xavi, după Real Madrid – Barcelona 1-3, potrivit marca.com.

Reclamă
Recomandări
  • Real Madrid – Barcelona 1-3
  • Reacţie furioasă a lui Carlo Ancelotti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și