Alexandru Rafila s-a vaccinat cu doza a treia

Autor: Laura Buciu Postat la 25 ianuarie 2022 57 afişări

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, luni seara, că s-a vaccinat cu doza booster, chiar dacă, anterior, spusese că nu trebuie neapărat să facă acest lucru pentru că a trecut prin boală.

Alexandru Rafila s-a vaccinat cu doza a treia

Alexandru Rafila a fost întrebat, luni seara, la Digi 24, dacă s-a vaccinat cu doza booster şi a spus că a făcut acest lucru săptămâna trecută.

„Da. Am făcut şi eu săptămâna trecută, exact acum 7 zile am făcut doza a treia. Urmează o perioadă în care şi România va trebui să adapteze deciziei Comisiei Europene privind valabilitatea vaccinării, în sensul că doza 3-a sau a 2-a, deci boosterul, trebuie efectuat într-un interval de maxim 9 luni”, a spus Rafila.

Alexandru Rafila a declarat, anterior, că a trecut prin boală, astfel încât nu ar trebui să facă neapărat doza a treia de vaccin. După introducerea certificatului COVID european care prevedea trei doze, Rafila a spus că va face doza booster dacă va trebui să circule în spaţiul european.

Alexandru Rafila a fost infectat cu SARS-CoV-2 în decembrie 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
booster,
vaccin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.