CTP, reacţie dură: Nu pot să-l mai privesc pe Djokovic, jucând tenis

Postat la 14 ianuarie 2022 851 afişări

CTP, reacţie dură: Nu pot să-l mai privesc pe Djokovic, jucând tenis

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri, după decizia guvernului australian de a anula viza lui Novak Djokovic, că tot ceea ce s-a întâmplat are consecinţe grave pentru tenis.

„Nu pot să-l mai privesc jucând tenis, chiar dacă sunt gazetar şi ar trebui să-mi fac meseria. E o chestiune umană. E vorba de un model pe care-l reprezintă oameni pe nivelul de notorietate al lui Novak Djokovic, la nivel planetar, pentru tinerii jucători, pentru sportivi, pentru oameni în general. Gândiţi-vă câte gesturi josnice, condamnabile a comis el în această perioadă”, a comentat CTP, la Digi24.

CTP: „Consecinţele pentru tenis sunt foarte grave”

„N-am eu de unde să ştiu ce se va întâmpla în continuare. Această decizie e ciudat că vine atât de târziu, ea ar fi trebuit de câteva zile să fie pronunţată. Consecinţele pentru tenis sunt foarte grave. Faptul că numărul 1 mondial – în acest moment probabil jucătorul cel mai bun din toate timpurile, Novak Djokovic – a avut un astfel de comportament, asta impietează asupra sportului, asupra imaginii tenisului în lume.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristian tudor popescu,
djokovic,
reactie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.