Şoldan: Titi Stoica (AUR) a sunat marţi noaptea mai mulţi colegi de la PSD. A început să ne înjure

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 iunie 2023 84 afişări

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a sunat, marţi noaptea, mai mulţi parlamentari PSD, afirmă Gheorghe Şoldan, deputat PSD: „A început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii”.

Şoldan: Titi Stoica (AUR) a sunat marţi noaptea mai mulţi colegi de la PSD. A început să ne înjure

„Aseară (marţi seara - n.r.), un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat că urmează să îl înregistrez, dar a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, afirmă deputatul PSD Gheorghe Şoldan.

În replică, George Simion a declarat că acest caz va fi analizat în partid.

„Din punctul meu de vedere, la fel cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza, sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru şi sper şi dvs să faceţi acelaşi lucru, pentru că ieri, în Biroul Permanent, i-aţi trimis pe nişte colegi deputaţi la Untold, cu votul BP”, a spus Simion.

Preşedintele AUR a mai spus că, prin votul plenului de marţi, deputaţii AUR pot să vorbească doar 10 secunde, „generând nişte frustări care mai devreme sau mai târziu vor refula din păcate”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şoldan,
stoica,
simion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.