Virgil Popescu: Mi-aş dori să trăim într-o ţară în care să nu primesc constant ameninţări cu moartea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 06 decembrie 2022 29 afişări

Ministrul Energiei Virgil Popescu a reafirmat luni seara că nu se va introduce nicio taxă pentru prosumatori. El spune că USR şi AUR au trunchiat adevărul.„Mulţi dintre cei care au luat pe nemestecate informaţia îmi doresc moartea şi mă cu cele mai vulgare invective”, susţine ministrul.

Virgil Popescu: Mi-aş dori să trăim într-o ţară în care să nu primesc constant ameninţări cu moartea

„Nu punem nicio taxă! Regret că în goana asiduă după faimă şi potenţiale voturi unii alimentează ura, propagând doar un singur punct de vedere şi acela fiind eronat. Prin aşa zisa taxă, care de fapt nu există, cei de la USR şi AUR au trunchiat adevărul pentru a stârni, din nou, furia mai multor români, care, pe bună dreptate, nu au nici datoria, nici timpul necesar, să facă analiză pe text de tehnică legislativă. Libertatea de exprimare este uneori greşit înţeleasă, drept urmare, din păcate, mulţi dintre cei care au luat pe nemestecate informaţia îmi doresc moartea şi mă <gratulează> cu cele mai vulgare invective. Oare aşa arată România noastră? Asta numim <patriotism>?”, a scris luni seara, pe Facebook, ministrul Energiei.

El arată că şi-ar dori să trăiască într-o ţară în care să nu fie constant ameninţat cu moartea.

„Nu e nevoie să fiu simpatic pentru toată lumea, dar mi-aş dori să trăim într-o ţară în care să nu primesc constant ameninţări cu moartea. Sunt un om al dialogului, al soluţiilor şi niciodată nu voi putea accepta orice abatere de la regulile de bun simţ, de la încălcarea drepturilor fundamentale ale fiinţei umane”, a adăugat Virgil Popescu.

El a mai infirmat luni, într-o conferinţă de presă, introducerea unei taxe pentru prosumatorii de energie electrică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
virgil popescu,
ameninţări,
moartea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.