Cancan

Cum a reușit Liviu Dragnea să afle că este cu adevărat înșelat de Irina Tănase

Publicat: 14 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a reușit Liviu Dragnea să afle că este cu adevărat înșelat de Irina Tănase
După ce a bănuit că este înșelat, Liviu Dragnea a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina.

La finele anului trecut o veste neastepata a zguduit showbiz-ul românesc, Liviu Dragnea ar fi fost înșelat de către Irina Tănase. Politicianul a văzut o serie de mesaje pe care aceasta și le trimitea cu un fost iubit încă din perioada în care acesta era încarcerat.

După ce întreg scandalul a apărut în presă, Liviu Dragnea a ales să o părăsească pe mai tânăra Irina. Acesta și-a făcut bagajele și a mers la Teleorman. Omul politic ar fi bănuit-o pe aceasta că a călcat strâmb de ceva vreme, însă nu ar fi luat decizia de a o părăsi imediat.

Cum a aflat Liviu Dragnea că a fost înșelat de Irina Tănase

După ce a bănuit că este înșelat, fostul președinte al PSD a angajat un detectiv pentru a o urmări pe Irina. Iar în momentul în care detectivul i-a confirmat cele pe care Liviu Dragnea le bănuia, anume că Irina Tănase îl înșală cu un alt bărbat, a trecut la fapte și a plecat la Teleorman.

Politicianul s-a refugiat, iar apoi a făcut publică separarea lui și a Irinei, pe pagina personală de Facebook. Liviu Dragnea a întrerupt orice comunicare cu Irina după ce detectivul i-a confirmat totul. I-a ignorat toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în București, ca să îi dea timp tinerei să părăsească imobilul.

După ce a petrecut zile întregi departe de Irina, politicianul s-a întors în locuința din București. Imediat după ce a revenit în Capitală, Irina Tănase a încercat să se împace cu iubitul ei, însă Liviu Dragnea nu a cedat și nu a putut-o ierta după un asemenea gest, scrie Playtech.ro.

Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea

Irina Tănase i-a transmis un nou mesaj lui Liviu Dragnea având în vedere că fostul lider PSD a întrerupt orice fel de legătură cu ea. Irina spune că fostul iubit a blocat-o peste tot și nu i-a permis să explice care a fost legătura ei cu tânărul despre care s-a presupus că îi este amant.

“Am însă răbdare și speranță că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi.

Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege.

Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.”, a declarat Irina Tănase pentru cancan.ro.

Adauga un comentariu