International

Mike Tyson a făcut scandal în avion. A snopit în bătaie un pasager pentru că nu se mai oprea din vorbit

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Mike Tyson a făcut scandal în avion. A snopit în bătaie un pasager pentru că nu se mai oprea din vorbit
Surse din avion spun că Tyson ar fi fost provocat de bărbatul insistent

Fostul mare boxer Mike Tyson a fost protagonistul unui incident care a avut loc într-un avion care pleca de pe aeroportul San Francisco. El l-a pocnit de mai multe ori pe un pasager care nu se mai oprea din vorbit, scrie TMZ.

Mike Tyson a făcut scandal în avion

Tyson era într-un zbor San Francisco – Florida, când a fost abordat de un bărbat, care i-a cerut un autograf. Cei doi au și făcut o fotografie împreună apoi bărbatul, aflat pe scaunul din spatele fostului boxer, a continuat să vorbească, fapt ce l-a enervat teribil pe fostul pugilist.

Tyson a răbdat cât a răbdat, apoi s-a ridicat și s-a năpustit asupra acestuia, lovindu-l de mai multe ori.

Surse din respectivul avion spun că Tyson ar fi fost provocat de bărbatul insistent. Acesta din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale și a depus o plângere la poliție.

Scandal la Aeroportul Internaţional Iaşi

Într-o altă ordine de idei, reporterii Cotidianului BZI au prezentat în trecuut un incident ce a avut loc la Aeroportul internaţional din Iaşi, unde doi invidizi rivali şi-au împărţit pumni de față cu toţi călătorii, printre care şi copii.

Bărbaţii s-au întâlnit din întâmplare în aeroport, însă se pare că se cunoşteau. Concret, o femeie voia să plece cu fiica sa şi cu actualul concubin într-o altă ţară. De nicăieri a apărut fostul iubit al aceştia. O ceartă s-a iscat care mai apoi a degenerat.

Femeia pentru a scăpa de scandal s-a dus la toaletă, iar indivizii au urmat-o. Din primele informaţii se pare că aceştia au început să se bată şi au încercat să o lovească şi pe ea.

La locul incidentului s-au deplasat polițiștii pentru a calca apele. Unul dintre oamenii legii a încercat să calmeze copilul femeii implicate în scandal.

Comentarii
  • Cit de prostalau poti sa fii ca pseudoziarist si sa pui astfel de kkat de titlu cind se vede clar cine a provocat scandalul , cine pe cine a provocat cautind iesirea din anonimat si mediatizarea , la tocat la cap , la facut tzaran, mirlan, si tot tacimul , la insultat non stop pina Campionul ia tras vreo doua trei capace ! , unde dracu ai vazut tu ca la snopit in bataie ? unde dracu ai vazut tu ca Tyson a facut el scandal un avion ? cit de prost si flamand poti fi sa scrii asemenea timpenii ?

Adauga un comentariu