National

Incă o femeie s-a aruncat de pe un bloc în Timișoara

Publicat: 09 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Incă o femeie s-a aruncat de pe un bloc în Timișoara
O femeie s-a aruncat dintr-un bloc din Timișoara

În aceste momente o femeie s-a aruncat de la etaj în Timişoara. Fata în vârstă de 20 de ani a urcat într-un bloc de 10 etaje, iar la etajul 5 al imobilului a recurs la acest gest. Femeia nu stătea în respectivul bloc, iar motivul încercării de suicid nu se cunoaște.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce o mamă s-a aruncat, împreună cu cei doi copii, de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Cei doi copii cu care era femeia au murit din cauza rănilor suferite în cădere.

O femeie s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara

Tânăra în vârstă de 20 de ani a urcat într-un bloc din Timișoara până la etajul 5. Acolo, pe casa scării, a recurs la un gest reprobabil. Femeia s-a aruncat în gol de pe unul dintre balcoane. Tânăra nu ar locui în blocul cu pricina. Vecinii povestesc faptul că nu o cunosc pe femeie și că, cel mai probabil, a avut acces în bloc după ce a sunat la interfon, iar un vecin i-a deschis ușa.

Din fericire, tânăra a supraviețuit căderii, dar a fost transportată de urgență la spital unde i se acordă îngrijiri de specialitate. Medicii susţin că starea femeii este una critică, aceasta suferind multiple politrumatisme grave. Nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, iar asupra ei nu a fost găsit niciun bilet care ar fi putut explica gestul.

Criminaliștii sunt prezenți la fața locului și deja au deschis o anchetă pentru a se stabili cauza care a dus la un asemenea gest. Nu se cunoaște dacă fata ar fi suferit din dragoste și dacă acest lucru ar sta la cauza încercării eșuate de suicid.

Val de sinucideri în Timiș

În Timiș, în doar o săptămână au existat două tragedii mari. Vorbim despre celebrul caz în care o femeie în vârstă de 34 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Tânăra era împreună cu cei doi copii când a decis să se arunce. În urma impactului, toate cele trei persoane au decedat. Cazul femeii a fost puternic mediatizat în presa locală și națională.  Primele rezultate ale necropsiei au arătat faptul că atât femeie cât și cei doi copii au avut parte de o moarte foarte violentă. În autoturismul femeii, anchetatorii au găsit mai multe haine și un telefon. Totuși, oamenii legii nu au găsit nimic în telefon care să justifice sau să indice că urma să facă acest gest extrem.

Ulterior, s-a constatat faptul că ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare era cu subînțeles. Aceasta îi indemna pe prietenii săi să răspândească iubire in jur. Decizia de sinucidere a fost cu atât mai greu de explicat cu cât femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. În urmă cu o lună, cei doi s-au împăcat când bărbatul s-a întors în România, el fiind plecat în Austria. Acesta s-a întors în străinătate şi urma să vină pentru a se recăsători cu fosta soţie.

Un alt gest reprobabil a fost făcut și de doi soți au ales să se spânzure în propria locuință. Soții, în vârstă de 53, respectiv 59 de ani nu au dat de bănuit prietenilor că ar face un asemenea gest. Așadar, femeia care s-a aruncat de pe bloc din Timișoara poate scăpa cu viață și le poate da anchetatorilor informațiile care să ducă la elucidarea misterului.

Comentarii
Adauga un comentariu