Actualitate

Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti a fost găsit

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti a fost găsit
Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti a fost găsit

Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti, în urmă cu trei zile, a fost găsit astăzi, 11 mai. Bărbatul a fost găsit de pompieri, chiar în zona în care şi-a omorât copiii. El a fost găsit înecat şi adus la mal, acolo unde medicii i-au declarat decesul.

tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii a fost găsit
Marian Florea, s-a certat duminică, 8 mai 2022, cu soţia sa, iar la un moment şi-a luat cei doi copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă în vârstă de numai cinci luni, şi a plecat la barajul Bereşti

Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii a fost găsit

Tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti a fost găsit.În vârstă de 30 de ani, Marian Florea, s-a certat duminică, 8 mai 2022, cu soţia sa, iar la un moment şi-a luat cei doi copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă în vârstă de numai cinci luni, şi a plecat la barajul Bereşti.

Bărbatul locuia împreună cu familia sa în comuna Pânceşti din Bacău.

Odată ajuns la barajul de la Răcăciuni, tatăl şi-a luat copiii şi s-a aruncat în apele reci, iar cei doi copii au fost găsiţi ulterior, însă medicii nu i-au putut salva.

Pentru că bărbatul nu a putut fi găsit zile la rând, autorităţile au continuat căutările, iar astăzi, pompierii i-au adus la mal trupul neînsufleţit.

tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii a fost găsit
Odată ajuns la barajul de la Răcăciuni, tatăl şi-a luat copiii şi s-a aruncat în apele reci, iar cei doi copii au fost găsiţi ulterior, însă medicii nu i-au putut salva

S-a luat în calcul și posibilitatea unui suicid

După ce duminică, 7 mai, după prânz, tatăl din comuna Pâncești, judeţul Bacău, şi-a ucis cei doi copii aruncându-i în canalul de aducţiune al barajului de la Răcăciuni, autorităţile au efectuat o serie de căutări pentru a-l găsi. Urmîrind ipoteza în care bărbatul şi-ar fi găsit şi el sfârşitul în apă, pompierii au demarat căutări cu barca.

Timp de trei zile, bărbatul a fost căutat atât în apă, cât şi pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul şi varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Mama copiilor, Lucica Florea, a suferit un adevărat şoc după ce şi-a pierdut băieţelul de 4 ani şi fetiţa de 5 luni. Din fericire, al treilea copil, de şase ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, în momentul în care a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol.

„Astăzi (duminică – n.r.), la ora 13:10, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 23 de ani din comună Pânceşti despre faptul că soțul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 5 luni, și a amenințat că se va sinucide împreună cu aceștia în baraj. Imediat la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și la ora 13:26 polițiștii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul de ambulanță, dar copiii au fost declaraţi decedați. Se fac cercetări”, a transmis, ieri, IPJ Bacău.

Reamintim faptul că în urmă cu doar câteva zile o mamă din Timișoara a sărit de la etajul 10 cu cei doi copii în brațe. Din nefericire, cazul lui Marian Florea, tatăl din Bacău, nu este singular.

Astăzi, 11 mai, tatăl din Bacău care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti a fost găsit.

Adauga un comentariu