Actualitate

Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Reghe: „A plecat când m-a văzut”

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan întâlnire de gradul zero cu Reghe A plecat când m-a văzut
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la un restaurant și s-au evitat

Impresara Anamaria Prodan a avut recent o întâlnire de gradul zero cu Reghe, viitorul fost soț, la o terasă din Capitală. De precizat că impresara și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai aflat față în față de mai bine de o lună, de la termenul din procesul de divorț. Cei doi nu și-au vorbit deloc și chiar s-au evitat pe toată perioada cât s-au aflat în restaurant.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pentru prima dată de când antrenorul a deveni tată pentru a treia oară. Cei doi s-au întâlnit la o terasă din București, în miezul zilei. Impresara și încă soțul ei nu s-au mai aflat față-n față decât la tribunal. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în proces de divorț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie.

Anul trecut, antrenorul s-a mutat împreună cu actuala lui iubită, iar în urmă cu câteva săptămâni a deveni tată pentru a treia oară. După un an de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara și soțul ei s-au întâlnit la un restaurant de fițe din București. Anamaria Prodan și tatăl fiului ei s-au întâlnit întâmplător, iar ceea ce părea o ieșire relaxantă, s-a transformat într-o situație tensionată.

Anamaria Prodan, întâlnire cu Reghe la restaurant

În 2021, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct unei căsnicii de 15 ani. Anul trecut, impresara declara public că divorțează de tatăl fiului ei. De asemenea, antrenorul și-a refăcut viața alături de noua lui iubită, Corina Caciuc, iar în urmă cu câteva săptămâni au devenit părinții unui băiețel. Acum, pentru prima dată de la despărțire, Anamaria Prodan și Reghe s-au întâlnit într-un loc public, în afară de Judecătoria Buftea.

Antrenorul se afla la o întâlnire cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, iar impresara a venit însoțită de o prietenă. Cei doi soți nu s-au salutat și nu făcut niciun gest. Impresara s-a așezat la o masă alături de fiica ei, iar in tot acest timp l-a ignorat pe Reghe. Antrenorul de la CSU Craiova a plecat din restaurant după ce a terminat mâncarea, urcând la volanul Rolls Royce-ului cu care a venit. Anamaria Prodan și-a făcut apariția cu Ferrari-ul pe care îl conduce, dar cei doi s-au evitat în tot acest timp. După plecarea lui Reghe, impresara a mers la masa unde se afla Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan: „A plecat când m-a văzut”

Ulterior, Anamaria Prodan a oferit câteva declarații pentru sursa citată. Vedeta a mărturisit că nu a vorbit deloc cu tatăl fiului ei. Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf nu mai există pentru ea.

„Ne-am văzut când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brațe. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treabă cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu