Actualitate

Raluca Pastramă a născut o fetiță. Ce nume va purta micuța

Publicat: 14 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca Pastramă a născut o fetiță. Ce nume va purta micuța
Raluca Pastramă a adus pe lume o fetiță la două zile după ce s-a căsătorit cu Ibrahim, partenerul ei

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a născut o fetiță, fiind cel de-al treilea copil adus pe lume de aceasta, după cele două fiice din primul mariaj. Reamintim că Raluca a avut nunta în weekend, aceasta căsătorindu-se cu partenerul ei, Ibrahim. Nașterea a fost prematură, însă fetița Ralucăi Pastramă este sănătoasă și în afara oricărui pericol.

Raluca Pastramă a devenit luni, 14 iunie, mama unei fetițe, după ce a născut prematur. Ibrahim, soțul vedetei, a distribuit deja prima imagine cu micuța, alături de un mesaj în care și-a exprimat emoțiile pe care le trăiește.

Raluca Pastramă a născut o fetiță

Raluca Pastramă și Ibrahim formează un cuplu de relativ puțin timp. Se pare că cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, însă Raluca este sigură că Ibrahim este bărbatul alături dorește să-și petreacă restul vieții. Nu se cunosc foarte multe detalii despre cel care a convins-o pe Raluca să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cu toate acestea se știe că ar avea 27-28 de ani și deține mai multe afaceri în Capitală.

Raluca și Ibrahim s-au căsătorit, în mare secret, în urmă cu doar câteva zile. Cea care i-a dat de gol a fost fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Iată că acum, cuplul are un nou motiv de fericire, căci Raluca a născut o fetiță care va purta numele de Maryam. Soțul Ralucăi a fost cel care a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița. Soțul i-a fost alături Ralucăi în ziua cea mare și, la scurt timp după naștere, s-a fotografiat cu fetița în brațe. Pe pagina personală de Instagram, bărbatul a scris următorul mesaj:

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”

Ce semnificație are numele fetiței Ralucăi Pastramă

Fosta soție a lui Pepe și Ibrahim, actualul ei partener de viață, au ales un nume special pentru fiica lor proaspăt născută! Cei doi traversează unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor, după ce au devenit părinții unei fetițe superbe. Cuplul a ales numele copilului în urmă cu câteva luni, însă l-au ținut secret până acum.

Cu alte cuvinte, Raluca Pastramă și Ibrahim au ales pentru fiica lor un nume cu totul și cu totul aparte, care are o semnificație absolut emoționantă și specială. Mariam sau Maryam reprezintă forma aramaică și arabă a numelui Maria, cea mai cunoscută și importantă femeie din istorie, căci ea este mama lui Iisus. Astfel că semnificația sa este una cu totul specială și aparte: „iubită, îndrăgită, dragoste sau stea de mare”.

De asemenea, în limba greacă, Maryam însemnă și „copil mult dorit” și este și cazul fiicei Ralucăi Pastramă și a partenerului ei de viață, care abia așteptau să vină pe lume fiica lor. Totodată, evreii erau de părere că fetele care purtau numele Miriam, Maryam sau Maria deveneau femei cu un statut aparte.

Adauga un comentariu