Local

Filip Hăvârneanu este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Are fractură de coloană, după un accident banal. Iată ce a pățit deputatul USR

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Filip Hăvârneanu este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Are fractură de coloană după un accident banal. Iată ce a pățit deputatul USR
Filip Hăvârneanu este internat la spitalul de Neurochirurgie din Iași

Din câte se pare, Filip Hăvârneanu este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași cu o fractură de coloană, acesta nu își simte o parte a corpului, iar reporterii BZI au aflat că deputatul a suferit un accident banal, fiind vorba despre o căzătură.

Urmează ca medicii ieșeni să se ocupe de starea lui de sănătate, dar rămâne de văzut dacă acesta se va recupera în totalitate sau dacă va rămâne cu sechele pentru tot restul vieții.

„Momentan nu îmi simt partea stângă a corpului, măduva a fost afectată, însă medicii fac tot posibilul pentru ca eu să îmi revin.

Le mulțumesc pe această cale tuturor cadrelor medicale și auxiliare de la Iași, sunt cele mai bune din țară și renumite pentru profesionalismul lor. Sunt recunoscător că mă aflu pe mâini bune și că am șanse să merg din nou, dacă totul va decurge bine.

Recuperarea va fi de durată, costisitoare, însă nu îmi voi abandona angajamentele, chiar dacă sunt nevoit să iau o pauză. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și cred că o rugăciune este binevenită în aceste zile dificile pe care nu îmi propusesem să le petrec așa. Vă îmbrățișez!”, este mesajul transmis de Filip Hăvârneanu.

Comentarii
Adauga un comentariu