National

Criminalul în serie Marius Csampar a plecat la mare pe banii primăriei – VIDEO

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Criminalul în serie Marius Csampar a plecat la mare pe banii primăriei - VIDEO
Criminalul în serie Marius Csampar a plecat la mare pe banii primăriei

Unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din România se bucură acum de libertate. Pe lângă serviciu și live-urile de pe Tik Tok, Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază.

Marius Csampar, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România, a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, chiar dacă era condamnat la 99 de ani de închisoare. A comis 6 crime în perioada 1994 – 1997. A fost eliberat condiționat în 2020.

Csampar s-a angajat, la scurt timp, la Administrația Domeniului Public din localitatea de domiciliu, adică Balotești.

În timpul unui live pe Tik Tok, a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Balotești. ”Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el.

„Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție”, a spus Csampar, pentru Digi24.

Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești: „Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a spus edilul, pentru sursa citată. „Există un spațiu închiriat pentru el. Doamnă, e asigurat de, deee… primărie.”, a explicat edilul.

 

Adauga un comentariu