Cancan ultimă oră

Vlăduța Lupău a născut! Adi Rus a publicat prima imagine cu băiatul lor. Ce nume special au ales cei doi pentru bebeluș

Publicat: 06 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Vlăduța Lupău a născut Adi Rus a publicat prima imagine cu băiatul lor. Ce nume special au ales cei doi pentru bebeluș
Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au unit destinele în urmă cu 3 ani

Bucurie mare astăzi, 6 august, în familia Vlăduței Lupău. Îndrăgita cântăreață și partenerul ei de viață, căruia i-a jurat iubire veșnică în anul 2019, au devenit pentru prima dată părinți.

În cursul nopții trecute, artista a ajuns la un spital din Cluj, iar drept dovadă că totul a decurs așa cum trebuie este imaginea publicată de fotbalist.

Vlăduța Lupău a născut. Prima reacție a lui Adi Rus

Pe pagina sa de Instagram, fericit și mândru, Adi Rus a publicat prima imagine cu fiul său. Sportivul i-a fost alături artistei în ziua cea mare și direct de pe holurile spitalului le-a dat tuturor vestea cea mare.

Vlăduța Lupău a născut primul ei copil, perfect sănătos, pe care, cel puțin deocamdată, părinții vor să îl țină departe de lumea publică.

Astfel, Adi Rus s-a lăsat fotografiat vizibil emoționat, ținându-și fiul în brațe, privindu-l cu duioșie, însă, a avut grijă să îi acopere fața.

”Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat”, a scris Adi Rus  în dreptul imaginii.

Ulterior, fotbalistul și-a continuat destăinuirile în calitate de proaspăt părinte. Tânărul de 28 de ani spune că are deja pregătită pentru fiul său cea mai importantă lecție de viață.

”O să te învăț un singur lucru, să ai frică doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui”, a mai adăugat sportivul.

Iar o altă surpriză, pe lângă vestea că Vlăduța Lupău a născut, a fost dată tot de Adi Rus.

După ce în urmă cu ceva timp au anunțat public că au ales numele copilului, dar au preferat atunci că-l țină secret, acum fotbalistul a dat tot din casă. Cei doi au ales un nume special pentru fiul lor, din Biblie, care înseamnă ”lumina mea”.

De asemenea, el a avut grijă să își pună și soția, devenită acum mamă, după două sarcini pierdute, pe un piedestal.

”Rus Iair, ești BINECUVÂNTAREA MEA! PS: a fost dragoste la prima vedere. @vladutalupau te iubim cel mai mult, mamă eroină”, a concluzionat soțul artistei.

În replică, chiar dacă ea momentan nu a făcut nimic public, Vlăduța Lupău a avut grijă să le întoarcă toată iubirea celor doi bărbați din viața sa.

”Iubirea mea toată sunteți voi”, a fost comentariul proaspetei mămici, pe care l-a lăsat în dreptul imaginii tată-fiu.

Comentarii
Adauga un comentariu