Local

Accident rutier la Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune. Un echipaj de descarcerare intervine la fața locului pentru a scoate două persoane din fiarele contorsionate – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ UPDATE/ VIDEO

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier la Iaşi. Două autoturisme au intrat în coliziune. Un echipaj de descarcerare intervine la fața locului pentru a scoate două persoane din fiarele contorsionate - EXCLUSIV GALERIE FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier la Schitu Duca

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Schitu Duca, localitatea Poieni. În cadrul evenimentului rutier au intrat în coliziune două autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane care ar fi încarcerată.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii rutieri. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii accidentului.

Un alt accident rutier a avut loc în acelaşi timp. Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în localitatea ieşeană Probota.

UPDATE: Duba se deplasa spre Botoșani. A depășit o căruță în curbă și a intrat în autoturismul care venea dinspre Botoșani spre Iași.

Echipajul medical a reușit să descarcereze una dintre persoane. Acesta a fost preluat de cadrele medicale și transportate la spital.

UPDATE: Două persoane din autoturismul Dacia Logan au rămas încarcerate. Echipajul de la descarcerări încă lucrează pentru a scoate persoanele dintre fiarele contorsionate.

UPDATE: Din informațiile de ultimă oră se pare că accidentul rutier s-ar fi produs din vina șoferului autoturismului marca Audi. Acesta ar fi tăiat curba șoferului care se afla la volanul autoturismului marca Logan.

Conducătorul auto al mașinii Audi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Din ultimele informații s-a constatat că una dintre cele trei victime implicate este încarcerată. La fața locului s-au deplasat o autospecială dotată cu apă și spumă, o autospecială comandă și prima intervenție și un echipaj de prim ajutor, din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Toate cele trei victime, care au rezultat din accidentul rutier au primit asistență medicală, din care două dintre ele au fost transportate la o unitate spitalicească din municipiul Iași.

Victimele sunt trei bărbați de 26, 32 și respectiv 42 de ani. Primele două victime au fost transportate la spital, iar bărbatul de 42 de ani a refuzat.

Purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Anca Vîjiac, a declarat următoarele:

„În această seară, în jurul orei 17, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, despre un eveniment rutier, care a avut loc, pe raza localității Poieni. Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că a avut loc o coliziune, între două autovehicule, în urma căreia două persoane au fost transportate la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. În acest moment, polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea, cu exactitate, a întregii situații de fapt și a modului de producere a accidentului rutier.”

Adauga un comentariu