National

Accident rutier teribil la Tulcea. Doi minori au murit, iar șoferul de 21 ani este în comă – FOTO

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier teribil la Tulcea. Doi minori au murit iar șoferul de 21 ani este în comă - FOTO
Accident rutier mortal la Tulcea

O fată de 17 ani şi un băiat de 15 ani au murit, astăzi, într-un accident rutier, petrecut în judeţul Tulcea. Conducătorul auto, în vârstă de 21 ani a ajuns în comă la spital.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a fost solicitat să intervină astăzi, în jurul orei 16:00, în cazul producerii unui accident rutier, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

Doi minori au murit pe loc într-un accident teribil, în Tulcea

Pentru salvarea victimelor, la fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin și o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viața. A treia victimă (sex masculin), a fost preluată de un echipaj a Serviciului de Ambulanță Județean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Victimele aveau 17 ani, fata decedată, 15 ani, băiatul decedat, iar conducătorul auto aflat în comă, este în vârstă de 21 de ani.

La fața locului, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Casandra, tânăra de 17 ani care a murit în accidentul de la Babadag

Casandra a murit la doar 17 ani, în accidentul produs astăzi în localitatea Babadag, din Tulcea. Familia și prietenii sunt îndurerați.

În accidentul tragic petrecut astăzi după amiază, pe drumul european E87, între localitățile Două Cantoane și Babadag, doi tineri au murit, printre care și Casandra.

În mașina făcută zob se aflau trei victime, un băiat de 15 ani, care a murit, șoferul de 21 de ani, care a fost transportat în comă la spital și Casandra de 17 ani care și-a pierdut viața.

Fata, din localitatea Camena, județul Tulcea, a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Casandra mai avea o soră, iar părinții celor două fete se mândreau foarte mult cu ele.

Prietenii au început deja să trimită mesaje de condoleanțe pe Facebook.

„Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită. Sincere condoleanțe familiei ! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Dumnezeu să te ierte, suflet frumos.”, sunt câteva dintre mesaje.

Adauga un comentariu