Actualitate

Adolescent de 17 ani din Craiova, snopit în bătaie de un taximetrist

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adolescent de 17 ani din Craiova snopit în bătaie de un taximetrist
De teamă, adolescentul de 17 ani ce a fost bătut crunt cu o bâtă de un taximetrist, a refuzat să depună plângere împotriva acestuia

Incident incredibil la Craiova, unde un adolescent de 17 ani a fost bătut crunt de un taximetrist, pe motiv că nu avusese destui bani pentru a plăti cursa.

De teamă, adolescentul de 17 ani a refuzat să depună plângere împotriva taximetristului.

Un taximetrist a snopit în bătaie un adolescent de 17 ani

Un taximerist a transportat un tânăr de 17 ani din Caracal în Craiova, însă, în clipa în care a ajuns la destinaţie, adolescentul i-a spus că nu are destui bani să achite cursa. Auzind acestea, şoferul de taxi s-a enervat, l-a dat pe minor jos din maşină, l-a pus la pământ şi a început să îl lovească puternic cu o bâtă.

Întreaga scenă a fost observată de mai mulţi participanţi la trafic şi au început să claxoneze insistent. Văzând valva creată în jur, taximetristul a încetat să-l mai lovească şi s-a urcat rapid în maşină şi a plecat, lăsându-l pe tânăr la pământ.

Fiind apelat numărul unic de urgenţă 112 de către mai mulţi martori, poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului. Fiind încă în stare de şoc, adolescentul de 17 ani a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul medical sosit la faţa locului, dar şi să depună plângere împotriva agresorului.

Incidentul în urma căruia un adolescent de 17 ani a fost snopit în bătaie, poliţiştii au demarat o anchetă, au întocmit un dosar penal şi încearcă să îl găsească pe taximetrist.

Tot mai multe cazuri de violențe în trafic

Meseria de taximetrist nu este deloc una ușoară. De-a lungul timpului, în spațiul media au apărut tot mai multe cazuri de violențe în care au fost implicați taximetriștii, cum ar fi scandalul dintre șoferii de Uber și cei de la taxi.

Potrivit datelor oferite de către politisti, scandalul a pornit după ce un taximetrist a anunțat prin stație că a fost agresat de către mai mulți șoferi Uber, iar colegii lui au venit să îl sprijine și să se răzbune. După ce taximetriștii si cei de la Uber s-au încăierat, taximetriștii s-au dus în cartierul Soarelui în care locuiește primarul Nicolae Robu, pentru a claxona. Acolo polițiștii au scos forțe suplimentare, fiind ajutați și de Poliția Locală.

Un alt caz de violență a avut loc luna trecută la Iași, când Adrian S., șofer Bolt, a fost bătut de trei indivizi, în zona Aurel Vlaicu. După ce acesta a refuzat cursa, pe motiv că bărbații nu au vrut să respecte regulile impuse de pandemie,mai precis să poarte mască de protecție,  conflictul a izbucnit în momentul în care șoferul nu l-a lăsat pe unul dintre băieți să urce pe locul din dreapta față.

Văzând că nu are cale de scăpare, iar cei trei bărbați au devenit din ce în ce mai agresivi, șoferul a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a cere sprijinul polițiștilor, dar și pe cel al medicilor.

Polițiștii ieșeni au deschis astfel dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Șoferul Bolt a precizat că își dorește să se facă dreptate și totodată, speră că nici un alt coleg de-al său nu va trece prin ce a trecut el.

Iar în ceea ce privește cazul adolescentului de 17 ani din Craiova ce a fost agresat de un taximetrist pentru că nu a avut îndeajuns bani pentru a plști cursa, Poliția rămâne să îi afle identitatea și să îl sancționeze conform faptei.

Adauga un comentariu