Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie. Ce au scris jurnaliștii despre soția lui Reghecampf

Publicat: 08 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie. Ce au scris jurnaliștii despre soția lui Reghecampf
Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie

Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie. Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Ei bine, se pare că acum a apărut și în presa din Marea Britanie, iar englezii au avut doar cuvinte de laudă la adresa impresarei de fotbal. Iată ce au scris jurnaliștii!

Ei bine, se pare că impresara de fotbal este cunoscută și peste hotare. Presa din Anglia a publicat un articol despre ea, iar englezii au avut doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. Iată ce au scris jurnaliștii!

Anamaria Prodan a ajuns în presa din Marea Britanie

A luptat din greu să ajungă în acest punct al carierei sale, însă merită fiecare sacrificiu făcut. Presa din Anglia a numit-o pe Anamaria Prodan „cel mai sexy impresar din lume’ și a scris despre ea că a fost model Playboy, dar și că a ajuns atât de bogată, încât a cumpărat un club de fotbal.

Totodată, jurnaliștii de la DailyStar nu au putut trece cu vederea averea colosală a vedetei. Aceștia au mai adăugat că fosta soție a lui Reghecampf are o carieră impresionantă și a reușit să strângă peste 170 de milioane de euro datorită aparițiilor ei în televiziune, aparițiilor ei ca fotomodel, dar și ca impresar.

Anamaria Prodan, un nou tatuaj cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf

Într-adevăr, Anamaria Prodan și-a făcut mai multe tatuaje astăzi. Este vorba despre câteva tatuaje de dimensiuni mai mici, poziționate printre tatuajele pe care le avea deja pe braț. Anamaria Prodan și-a tatuat și două dintre citatele după care își ghidează viața.

„Orice faci, fă cu dragoste” și „Câteodată, trebuie să cazi mai întâi, pentru a putea zbura” sunt doar două dintre citatele pe care Anamaria Prodan a dorit să le aibă imprimate pe piele pentru tot restul vieții.

De mai mulți ani, aproape de încheietură, Anamaria Prodan avea un tatuaj și cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. Astăzi și-a făcut același tatuaj, cu aceleași inițiale, doar că de dimensiuni mai mici, în aceeași zonă.

Adauga un comentariu