Actualitate

Avocata lui Liviu Dragnea aduce acuzații grave: „Starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat“

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avocata lui Liviu Dragnea aduce acuzații grave Starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat
Fostul lider a spus în faţa magistraţilor prin videoconferinţă faptul că a îndurat "toate abuzurile în 9 luni de zile" şi nu înţelege care este motivul pentru care nu este eliberat condiţionat

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, aduce acuzații grave Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova, susținând că acesta a fost pedepsit pentru interviul acordat Ancăi Alexandrescu, fiind anchetat disciplinar.

Flavia Teodosidiu spune că starea lui s-a agravat, având mai multe hernii la coloană.

„Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii injuste luate la nivel Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Fac această declarație pentru a atrage atenția public asupra unor consecințe care pot deveni ireversibile. Afecțiunile clientului meu era cunoscute public. Are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte în zona cervicală, o parte în zona lombară“, precizează Laura Teodosiu.

Avocata lui Liviu Dragnea aduce acuzații grave: „Nu s-a luat nicio măsură pentru a preveni agravarea durerilor“

Avocata lui Liviu Dragnea menționează că, pe perioada detenției, nu a fost luată nicio măsură pentru a preveni agravarea durerilor cauzate de herniile multiple de care suferă clientul ei.

„La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiție medicală, cât și altele, dar și care e stadiul fiecăreia dintre ele. De asemenea, pe parcursul detenției, a beneficiat de tratament pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora“, adaugă Laura Teodosiu.

Nu au vrut să-l ducă la spital!

Avocata lui Liviu Dragnea spune că acesta a solicitat o programare la un consult, însă după ce a fost aprobată nu s-a mai făcut transportul clinetulu iei la spital.

„În urmă cu trei luni, domnul Dragnea a făcut o cerere prin care solicitat să fie programat la un consult, deoarece durerile se agravaseră. Acesta a menționat că dorește ca toate costurile să fie suportate de către dânsul. Cererea a fost aprobată, programarea a fost stabilită. Domnul Dragnea, însă, nu a fost transportat la spital nici până astăzi, nu a primit niciun fel de explicație în acest sens”, a mai spus avocata.

Pedepsit pentru interviu

Laura Teodosiu menționează că toate măsurile au fost luate împotriva lui Liviu Dragnea ca pedeapsă după ce a acordat interviul Ancăi Alexandrescu.

„După convorbirea online pe care a avut-o și care a fost făcută publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără să i se dea o explicație în acest sens. Situația se menține, din păcate, și astăzi. Explicațiile au venit după câteva zile, i-a fost comunicat că penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online și a fost declanșată o anchetă”, a mai spus Flavia Teodosiu.

Și Codrin Ștefănescu susține că Livi uDragnea este pedepsit!

Informațiile prezentate de avocatul lui Liviu Dragnea au fost prezentate și de fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta a scris  pe pagina sa de Facebook că a fost în vizită la fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la Penitenciarul Rahova și că acesta ar fi pedepsit pentru că a dat un interviu în presă și, în ciuda faptului că are dureri mari de spate, nu este lăsat să se opereze de coloană.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense în acest sens!“, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu