Actualitate

Bărbatul care și-a violat timp de doi ani propria fiică minoră a murit! Acesta s-a spânzurat în spital.

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbatul care și-a violat timp de doi ani propria fiică minoră a murit Acesta s-a spânzurat în spital.
Omul de afaceri care și-a violat propria fiică minoră s-a sinucis după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Nu a suportat vestea că a fost condamnat la 15 ani de închisoare iar din acest motiv s-a spânzurat. Vorbim despre un bărbat care s-a spânzurat şi ulterior a murit. Individul şi-a violat fiica minoră timp de 2 ani. Modul de operare al acestuia era unul macabru.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul era un prosper om de afaceri din Bârlad şi modul de operare i-a şocat chiar şi pe anchetatori. Altfel spus, acesta îi punea soţiei somnifere în diversele lichide pe care aceasta le consuma iar după ce nevasta adormea, bărbatul profită de copilul minor.

Un bărbat care și-a violat în repetate rânduri fiica în vârstă de 13 ani s-a spânzurat

Potrivit jurnalistiulor de la vremeanouă, bărbatul a fost condamnat, pentru viol, la 15 ani de închisoare cu executare. Acesta nu a suportat gândul că va sta după gratii şi a recurs la un gest extrem. Omul de afaceri și-a pus ştreangul în gât şi a ales să se spânzure. În pofida faptului că bărbatului i s-a administrat tratament de specialitate, fiind scos de sub ştreang şi resuscitat timp de 20 de minute, acesta a ajuns în comă la Spitalul Județean Vaslui.

După o scurtă perioadă petrecută în spital, bărbatul a decedat în ziua de sâmbătă.

Firul poveștii care a şocat o întreagă comunitate

După ce cazul a apărut în massmedia, întreaga comunitate a fost socată de firul poveştii. Vorbim despre faptul că, timp de doi ani, minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată de propriul tată. Mama fetei a descoperit toată grozăvia după ce a găsit în telefonul soţului mesaje de ameninţare date către propria fiică.

Bărbatul a început să îşi violeze fiica ameninţând-o constant că o va omorî dacă va dezvălui prin ce trece iar ulterior se va spânzura. Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese faptul că individul îi punea soţiei somnifere în diversele lichide pe care aceasta le consuma iar după ce adormea, fiica lui era supusă unor abuzuri greu de explicat și de înţeles.

În martie 2020, mama copilei a găsit în telefonul soțul mesaje de amenințare trimise propriei lor fiice, moment în care a întrebat-o pe copilă ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a spus totul.

Un individ și-a violat fiica vitregă minoră timp de doi ani și a apelat la perversiuni sexuale greu de imaginat

Un alt caz de o gravitate ieșită din comun s-a produs în Italia iar în centrul acestei întâmplări se află un bărbat care şi-a violat fiica minoră în repetate rânduri timp de doi ani. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare iar în rechizitoriu sunt informate greu de digerat. Acesta o supunea la pervesiuni sexuale greu de imaginat pentru ca fiica vitegră să rămână virgină.

În altă ordine de idei, în timp ce România se confruntă cu o creștere a abuzurilor de acest gen, autoritățile par să fie depășite de situație și să nu facă nimic pentru a preveni astfel de evenimente.

În contextul actual, în spațiul public se discută intens despre educația sexuală în școli dar faptul că abuzurile în familie sunt la ordinea zilei pare să nu îi îngrijoreze pe oficiali.

Adauga un comentariu