International

Bill Gates anunță sfârsitul pandemiei de COVID-19! Decesele vor fi sub nivelul celor cauzate de gripa sezonieră

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bill Gates anunță sfârsitul pandemiei de COVID-19 Decesele vor fi sub nivelul celor cauzate de gripa sezonieră
Bill Gates anunță că pandemia de COVID-19 este aproape de sfârșit

Văzut de o bună parte a populatiei ca fiind o figură controversată, Bill Gates are o interventie de ultimă oră pe subiectul COVID-19. Fondatorul Microsoft a declarat recent faptul că pandemia de COVID-19 este pe sfârșite iar numărul de decese va fi sub cel al gripei sezoniere.

Fondatorul Microsoft si unul dintre cei mai bogati oameni din lume a mentionat faptul că principalele motive pentru care pandemia de COVID-19 se indreaptă spre sfârșit sunt reprezentate de vaccinare și de imunizarea naturală.

Bill Gates anunță că sfârșitul pandemiei de COVID-19 este aproape iar decesele sunt in scădere, sub gripa sezonieră

Printr-o combinație de imunitate naturală, imunitatea la vaccin și noile tratamente orale, ratele de deces și boli pentru Covid-19 scad dramatic – și până în vara lui 2022, ar trebui să fie la egalitate sau chiar mai mici decât nivelurile medii ale gripei sezoniere, a declarat Bill Gates joi, 18 noiembrie.

Odată ce se va întâmpla acest lucru, este probabil ca activitatea economică să se reia pe deplin, în ciuda unor puncte fierbinți rămase, a spus dl Gates, copreședintele Fundației Bill & Melinda Gates, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Răspunzând la întrebarea moderatorului și redactorului șef al Bloomberg, John Micklethwait, cu privire la abordările diferite ale țărilor față de pandemia de Covid-19, el a spus că orice țară care a fost capabilă să facă ceea ce a făcut China – și anume să detecteze boala devreme și să-și blocheze. granițe – este „binecuvântat”.

Bill Gates prevede o pandemie mult mai gravă decât cea generată de COVID-19

Fondatorul Microsoft spune că bugetele de cercetare și dezvoltare ar trebui să se concentreze pe punctele slabe expuse de răspândirea rapidă a Covid. Este necesar un efort global de cercetare în valoare de zeci de miliarde de dolari pentru a se asigura că lumea este mai bine pregătită pentru următoarea pandemie, care ar putea fi mult mai rea decât Covid, a spus Bill Gates .

Fondatorul Microsoft a spus că numărul de decese „complet îngrozitor” și daunele economice cauzate de coronavirus ar trebui să conducă finanțarea proiectelor care vizează îmbunătățirea vaccinurilor, tratamentelor și testelor de diagnosticare care vor fi necesare pentru a limita mai eficient următoarea pandemie.

 

Bill Gates se arată șocat de conspirațiile care au apărut în jurul lui

Bill Gates a avut mai multe intervenții legate de pandemia de COVID-19. Încă de la începutul apariției COVID-19 pe o scară largă, fondatorul Microsoft a fost în centrul mai multor controverse. De exemplu, multe persoane l-au acuzat că ar face parte din oculta mondială și că are alte interese decât agenda oficială. În replică, Bill Gates s-a arătat șocat de faptul că au apărut atâtea controverse în jurul său și a menționat faptul că nu credea că se poate ajunge la o asemenea situație în care, atât el cât și renumitul medic american, dr. Fauci, să poată face obiectul a numeroase acuze, unele dintre ele fiind deosebit de grave:

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat malefice”, a spus Gates.

 

Adauga un comentariu