Cancan ultimă oră

Cătălina Ponor a născut un băiețel. Mesajul transmis de fosta gimnastă

Publicat: 29 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălina Ponor a născut un băiețel. Mesajul transmis de fosta gimnastă
Cătălina Ponor a născut un băiețel. Mesajul transmis de fosta gimnastă

Cătălina Ponor a anunțat în urmă că a devenit mamă. Tripla campioana olimpică la gimnastică, în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume primul ei copil, un băiețel perfect sănătos. Sportiva a postat și prima fotografie cu micuțul, spre bucuria internauților.

Cătălina Ponor este în al nouălea cer. După un an plin de evenimente importate pe plan personal, sportiva a dat vestea cea mare în urmă cu foarte puțin timp, în mediul online.

Imaginea postată de Cătălina Ponor, la scurt timp după ce a născut

Aceasta a anunțat că a devenit mămică pentru prima dată printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. De asemenea, fosta gimnastă a distribuit și prima fotografie cu băiețelul ei.

„Totul nostru” a fost descrierea pusă de aceasta la imaginea în care apare mâna noului născut ce pe care o ține în palma sa, într-un moment extrem de special.

Ea a postat aceeasi imagine și la story, de data aceasta cu mesajul „Noi am înfăptuit acest miracol”, etichetându-l și pe soțul ei, Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor a anuțat recent sexul bebelușului ei și al lui Bogdan Jianu. Aflată în al treilea trimestru de sarcină, ea a avut parte de o petrecere supriză din partea prietenelor sale, în cadrul căreia a anunțat că alteaptă un băiețel.

„Este băiat”, a mesajul transmis prin intermediul unei fotografii de la petrecere, imagine în care Cătălina Ponor apare în centru.

Cine este Bogdan, soțul Cătălinei Ponor și cum a început povestea lor de dragoste

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit în luna iunie a acestui an, într-o ceremonie restrânsă la Constanța, înconjurați doar de familie și câțiva prieteni dragi.

Tripla campioană olimpică la gimnastică și regizorul formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului 2020, dar nu au reușit să își oficializeze relația din cauza pademiei potrivit Spynews.ro.

Soțul sportivei nu este străin de peisajul monden, iar în trecut, a fost implicat într-un scandal cu fosta parteneră. El a divorțat de cântăreața Julia Chelaru, fostă membră a trupei Exotic, în urmă cu patru ani, după o relație de 17 ani.

Mai mult, zvonurile de la acea vreme spuneau că fix Cătălina Ponor ar fi fost motivul separării, cei trei fiind prieteni foarte buni pe atunci.

Adauga un comentariu