Cancan ultimă oră

Cătălina Ponor este însărcinată. Gimnasta radiază de fericire: „Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea”

Publicat: 22 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălina Ponor este însărcinată. Gimnasta radiază de fericire Va fi cea mai strălucitoare medalie a mea
Cătălina Ponor este însărcinată

Cătălina Ponor este însărcinată. Gimnasta a dat vestea pe rețelele de socializare. Ea va deveni mamă pentru prima oară și consideră că va avea parte de cea mai strălucitoare medalie.
Cătălina Ponor este însărcinată. Îndrăgita gimnastă în vârstă de 35 de ani va deveni, în curând, mamă pentru prima oară.

Cătălina Ponor a dat marea veste pe contul său de Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere, postând imagini și cu burtica. Abia așteaptă să-și aducă copilul pe lume și crede că va avea parte de cea mai strălucitoare medalie, de până acum.

Gimnasta Cătălina Ponor este însărcinată: ”Am primit cel mai frumos și prețios cadou”

Anunțul gimnastei vine, de altfel, la două luni după ce s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu. Într-una dintre fotografiile pe care Cătălina Ponor le-a făcut publice, regizorul o îmbrățișează și îi ține mâna pe burtică.

„Mulțumesc din suflet tuturor, pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viata mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu… #halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!  #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Totul are loc după ce pe 18 iunie, gimnasta și Bogdan Jianu și-au spus ”Da!” în fața stării civile.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a anunțat Cătălina Ponor pe rețelele de socializare.

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în urmă cu 5 ani

Campioana în gimnastică s-a retras din activitate în urmă cu 5 ani. După mai multe zvonuri ale relației sale cu Bogdan Jianu, în cele din urmă aceasta a recunoscut-o în 2018.

Deși soțul sportivei este cu 18 ani mai mare, acest lucru nu i-a împiedicat să se căsătorească și iată, să-și dorească să devină și părinți.

Cătălina Ponor este una dintre cele mai bune gimnaste din România. De-a lungul carierei sale, ne-a reprezentat țara la mai multe jocuri olimpice și a câștigat medalii de aur la bârnă și sol.

Adauga un comentariu