Cancan ultimă oră

Ce a făcut Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe

Publicat: 22 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut Raluca Pastramă după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe
Frumosul cuplu şi-a spus adio, iar acum Pepe şi Raluca

Ziua a început cu o veste șocantă, ce a cutremurat întreg showbiz-ul românesc. După ce Pepe a anunțat că el și Raluca Pastramă divorțează, astăzi, încă soția lui a cerut un ordin de restricție împotriva cântărețului. Iată ce a făcut bruneta după aceea!

În urmă cu ceva vreme, Pepe și-a șocat toți admiratorii de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că el și Raluca divorțează. Vestea a fost cu atât mai șocantă, având în vedere că cei doi păreau o familie extrem de fericită, fiind părinții a două fetițe superbe.

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.”, spunea Pepe la începutul lunii curente, pe canalul lui de YouTube.

Pepe a anunțat la începutul lunii noiembrie că el și Raluca divorțează

În același timp, cântărețul mai explica atunci că la baza despărțirii nu se află niciun motiv major, doar că nu s-a mai putut face nimic pentru a remedia situația dintre el și Raluca Pastramă pentru a mai forma în continuare un cuplu.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, se arăta în continuarea mesajului transmis de cântăreț.

Dacă Pepe spunea atunci că el și încă soția lui își doresc să aibă o relație civilizată în continuare pentru fiicele lor, se pare că lucrurile s-au cam schimbat între timp… Între cei doi ar fi avut loc niște scene de agresiune, iar în urma acestora, Raluca Pastramă a formulat o plângere împotriva artistului, cerând și un ordin de restricție împotriva cântărețului.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se prezintă în zomunicatul Poliției.

Încă soția artistului își petrece timpul cu fiicele ei, în parc, după ce a cerut ordin de restricție împotriva cântărețului

La scurt timp după ce s-a aflat că Raluca Pastramă a cerut un ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce ar fi fost agresată fizic de cântăreț, frumoasa brunetă le-a arătat admiratorilor de pe rețelele de socializare ce a făcut după aceea.

Așadar, în urmă cu câteva ore, Raluca Pastramă a postat pe contul ei de Instagram mai multe filmulețe cu ea și persoanele cele mai dragi, ce-i alină de fiecare dată sufletul. Este vorba despre fiicele sale alături de care s-a lăsat filmată în parc.

În imaginile de pe InstaStory-ul vedetei se poate vedea cum Raluca Pastramă se dă în leagăn cu fiicele ei, ținând-o în brațe pe cea mai mică, pentru a nu exista niciun pericol de accidentare.

Adauga un comentariu