Cancan ultimă oră

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru. Codruța câștigă bani frumoși

Publicat: 31 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Dan Negru. Codruța câștigă bani frumoși
Celebrul om de televiziune Dan Negru este căsătorit de mai bine de 15 ani cu frumoasa Codruța Negru, de profesie stomatolog

Pe Dan Negru (51 de ani) îl cunoaște o țară întreagă, deoarece este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. El este căsătorit de 16 ani cu Codruța Negru, dar nu multă lume știe cine este și cu ce se ocupă ea. Partenera de viață a vedetei de la Kanal D câștigă sume importante de bani.

Invitat recent în cadrul unei emisiuni online, Dan Negru a vorbit despre soția sa, Codruța, și a menționat de ce nu apare niciodată în showbiz. Prezentatorul TV a explicat că ea are o meserie total diferită față de a lui și că este doar treaba lui să apară la televizor, nu și a partenerei lui de viață.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

 

Așadar, Dan Negru a precizat că soția sa este medic stomatolog. O meserie din care se câștigă bani frumoși și pe care o practică de mai bine de 12 ani. Codruța Negru este, mai exact, medic dentist în stomatologie generală la o clinică din sectorul 5 al Capitalei.

”Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Treaba mea e asta, să apar la televizor, să fac emisiuni, dar ea nu e în lumea asta.

Am văzut mulți oameni în showbiz care zic > Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios”, a declarat Dan Negru.

Adauga un comentariu