Cancan ultimă oră

Cristina Cioran, după ce și-a adus fetița acasă din spital: „Sper să nu se agraveze”

Publicat: 01 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran după ce și-a adus fetița acasă din spital Sper să nu se agraveze
Actrita Cristina Cioran a vorbit despre starea de sanatate a fetitei sale Ema

Cristina Cioran răsuflă ușurată după o perioadă de foc, în care grijile, frica și incertitudinile i-au umbrit bucuria aducerii pe lume a primului copil. Pe 1 septembrie, fosta prezentatoare TV și-a adus fiica acasă, după săptămâni întregi în care micuța fost internată în spital întrucât s-a născut prematur. Din cauza unei toxiinfecții alimentare, Cristina Cioran a adus-o pe lume pe 18 iulie, cu câteva luni înainte de termen.

La scurt timp de la naștere, Cristina Cioran își îndemna prietenii de pe rețelele de socializare să se roage pentru sănătatea fiicei sale, pentru ca cea mică să supraviețuiască. Fetița a fost internată imediat într-un incubator și nu s-a putut bucura de căldura maternă, deoarece Cristinei nu i se permitea să o viziteze decât o dată pe săptămână și abia după ce obținea permisiunea reprezentanților spitalului. Regulile foarte stricte ale unității medicale în care a născut blondina au fost impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, iar Cristina Cioran a trebuit să se conformeze.

Soarele a răsărit în sfârșit pe strada fostei prezentatoare TV odată cu venirea micuței Ema acasă. Cristina se bucură de faptul că familia ei este în sfârșit completă și că poate să petreacă timp cu fiica sa fără să ceară permisiunea nimănui și fără să fie restricționată de un program prestabilit. Totodată, proaspăta mămică speră să treacă mai repede peste amalgamul de stări și emoții și să fie mai liniștită.

„A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta. Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, a dezvăluit blondina.

Cristina Cioran, în al nouălea cer după ce și-a adus fetița acasă

Cristina Cioran și partenerul ei de viață sunt nedezlipiți de fiica lor, căreia i-au dus dorul cât timp a stat în spital. Astfel, după o perioadă agitată, lucrurile par să revină la normal, iar aceștia se pot bucura de compania micuței Ema. Mai mult, Cristina Cioran consideră că Ema s-a născut a doua oară de când a adus-o acasă.

„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat. Acum este liniște și pace”, a declarat Cristina Cioran, la un post de televiziune.

 

Adauga un comentariu