Cancan ultimă oră

Dani Mocanu a închiriat un vehicul militar de epocă şi a făcut accident în Râmnicu Vâlcea – VIDEO

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Mocanu a închiriat un vehicul militar de epocă şi a făcut accident în Râmnicu Vâlcea - VIDEO
Manelistul a fost implicat într-un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla pe turela unui vehicul militar de epocă pe care îl închiriase pentru un videoclip

O întâmplare mai puțin comună a avut loc astăzi, protagonistul fiind chiar Dani Mocanu. Manelistul a fost implicat într-un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se afla pe turela unui vehicul militar de epocă pe care îl închiriase pentru un videoclip.

Dani Mocanu a închiriat vehiculul militar de epocă, înmatriculat legal şi având dreptul de a circula pe străzile din România, pentru un videoclip al unei melodii pe care urmează să o lanseze pe YouTube și care ar avea legătură cu războiul care are loc în Ucraina.

Dani Mocanu se află pe turelă îmbrăcat în uniformă militară

Un prieten al manelistului conducea vehiculul, în timp ce el se afla pe turela transportorului militar. Vehiculul a fost scăpat de sub control, șoferul a pierdut controlul direcției, apoi a lovit alte mașini care erau parcate.

O persoană care se afla în acel moment pe stradă a filmat întreaga scenă, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare. În clip se vede cum vehiculul lovește mașinile parcate, în timp ce Dani Mocanu se află pe turelă îmbrăcat în uniformă militară.

Dani Mocanu, accident cu TAB-ul. Ce spune poliția

Din fericire accidentul nu a fost unul grav si au fost înregistrate doar pagube materiale. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric și nu unul militar, fiind înmatriculat în Anglia. Prietenul lui Dani Mocanu trebuie să plătească o amendă după ce a provocat accidentul.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Adauga un comentariu