International

Dezbaterea dintre Rishi Sunak și Liz Truss a fost întreruptă după ce moderatoarea a leșinat în direct – VIDEO

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezbaterea dintre Rishi Sunak și Liz Truss a fost întreruptă după ce moderatoarea a leșinat în direct - VIDEO
Kate McCann a leșinat în timp ce Liz Truss răspundea la o întrebare

Dezbaterea televizată dintre cei doi candidați la conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie, Rishi Sunak și Liz Truss, a fost întreruptă după ce moderatoarea, Kate McCann, a leșinat în direct, potrivit BBC.

„Deși se simte bine, sfatul medicului a fost că nu ar trebui să continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze telespectatorilor și ascultătorilor noștri”, a transmis canalul T,alkTV pe Twitter.

Kate McCann a leșinat în timp ce Liz Truss răspundea la o întrebare. McCann trebuia să modereze dezbaterea alături de Harry Cole, editorul politic de la The Sun, dar acesta a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în cursul zilei de astăzi.

Ultimii doi candidați pentru funcția de prim-ministru al Marii Britanii

Rezultatele ultimei runde de voturi pentru parlamentari în cadrul alegerilor pentru conducerea Partidului Conservator au fost anunțate de președintele Sir Graham Brady.

Rezultatele sunt următoarele:

Penny Mordaunt: 105 (+13)

Rishi Sunak: 137 (+19)

Liz Truss: 113 (+27)

Penny Mordaunt a fost eliminată, ceea ce înseamnă că Liz Truss și Rishi Sunak vor trece la o competiție față în față cu votul membrilor partidului. Începând de vineri, 22 iulie, în toată țara vor avea loc întâlniri pentru membrii Partidului Conservator.

Câștigătorul va fi anunțat luni, 5 septembrie, în urma unui vot prin corespondență, completat de 160.000 de membri ai Partidului Conservator. Ultimii doi candidați au fost de acord să ia parte la o dezbatere față în față la BBC, luni, 25 iulie.

Adauga un comentariu