Cancan ultimă oră

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant lui Ayan

Publicat: 30 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant lui Ayan
Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii

Mihaela Rădulescu are un băiat de care este tare mândră. Ayan este un tânăr discret, fără apariții în lumina reflectoarelor așa cum este obișnuită mama lui. Tânărul a studiat în Statele Unite ale Americii, iar acum a avut ceremonia de absolvire.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii, iar vedeta se poate declara o mamă împlinită și mândră de realizările acestuia.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America: „Noi suntem mândri!”

Mihaela Rădulescu a fost prezentă la ceremonia de absolvire a fiului ei, Ayan. Acesta a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii, iar cu această ocazie, mama sa, a transmis și un mesaj prin care i-a spus tânărului cât de mândă este de această reușită.

„Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră. NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris prezentatoarea tv în mediul online.

Nu doar Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj băiatului ei, ci și alte vedete din România au împărtășit fericirea alături de cei doi.

„Felicitări, să fie într-un ceas bun, mult succes!!!”, a comentat Adina Buzatu. „Felicitări!!!! Sunteți minunați amândoi!”, a scris și Andreea Perju. „Felicitări! Sunt fericită pentru voi!”; „Ahhh, ce emoție!!”, au mai comentat Corina Bud și Adela Popescu.

Mihaela Rădulescu: „Disciplina de sportiv te ține puțin mai departe”

Vedeta a încercat să îi ofere o educație aleasă băiatului ei și mai mult decât atât, a încercat să îl țină departe de orice viciu sau situație care l-ar fi pus în pericol pe Ayan.

„Când Ayan avea 14 ani am făcut o plimbare inițiatică într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Am vrut să vadă cu ochii lui ceva ce nu îți poți scoate din cap. Am vrut să-i arăt ce înseamnă viață distrusă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

De asemenea, pentru a-l ține departe de orice dependență, fie chiar și cea a jocurilor de noroc, vedeta a vrut ca fiul ei să facă neapărat sport.

„Un om care iubește sportul, aproape că ți-aș garanta că ar fi cel mai departe de alcool, țigări, droguri. Disciplina aia de sportiv te ține puțin mai departe”, a mai spus vedeta.

Adauga un comentariu