Cancan

Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu Tiago, fiul ei și al lui Dani Oțil

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu Tiago fiul ei și al lui Dani Oțil
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții după ce au devenit părinți

Gabriela Prisăcariu a publicat prima imagine cu chipul lui Tiago, fiul ei și al lui Dani Oțil. Fanii le-au transmis zeci de comentarii și au sesizat asemănarea dintre micuț și tatăl său. Cei doi și-au botezat fiul în urmă cu o lună și abia acum le-au dezvăluit fanilor chipul copilului lor.

La începutul toamnei, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinții unui băiat, care a primit numele Luca Tiago. Dacă până acum, fața micuțului era acoperită în imaginile postate de Gabriela sau Dani pe Instagram, de data aceasta fotografia îi arată chipul copilașului.

Cu cine seamănă Tiago, fiul lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram prima fotografie cu chipului fiului lor. „M-am topit!! 😍❤️”, a scris modelul în descrierea imaginii. „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu 😂😂”, a scris Dani Oțil în comentarii. „Când nu plânge… are și gropițe 😬”, a răspuns Gabriela.

Cum era de așteptat, fanii le-au transmis foarte multe urări și felicitări și au sesizat că Luca Tiago semănă de fapt cu ambii părinți.

„Ce bine seamănă cu tine, Gabriela, sunteți adorabili!; Vaaaai de mine, ce gropițe! Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami; Adorabil, zâmbăreț, copil frumos cu gropițe în obrăjori; Doamne, ce frumos e! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii; Vaii, ce gropițe, îngeraș minunat!!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă împreună!; Doamne!!! Direct în diabet dai cu atâta dulceață!!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Luca Tiago a fost botezat în urmă cu o lună

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au botezat fiul pe 24 octombrie 2021. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca Tiago sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono. De la petrecere nu au lipsit colegul de matinal al lui Dani, Răzvan Simion, și iubita lui, Daliana Răducanu, dar și asistenta TV Ramona Olaru. Atmosfera a fost întreținută de solista Raluka.

Gabriela Prisăcariu se luptă cu kilogramele în plus

După numai cinci săptămâni de la naștere, Gabriela Prisăcariu și-a anunțat fanii că a revenit la muncă. Ea s-a plâns că încă îi mai dau de furcă câteva kilograme în plus, acumulate pe timpul sarcinii, dar totul este în grafic.

„Tocmai am încheiat primul meu job după lunga pauză. A fost interesant. Nu am încăput în câțiva pantaloni, rușinică. Sunt la 5 săptămâni după naștere. Ce credeți? Și eu simt acea presiune despre care vorbesc mămicile, «cum facem să slăbim?». Mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce cred că este cel mai bine”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Dani și Gabriela s-au căsătorit anul acesta după ce cuplul s-a logodit în Mexic, în ianuarie 2020. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată, pe 11 septembrie 2021, când s-a născut Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu.

Adauga un comentariu