Actualitate

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația! Ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația Ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza
Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația! Ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația. Acesta a lansat o ipoteză-şoc. Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu ar fi fost răpite din casa groazei. Dincă se plânge că a fost forţat să spună că el a comis cele două crime, dar că, de fapt, totul a fost o înscenare.

Gheorghe Dincă i-ar fi marturisit avocatei familiei Melencu că el a fost bătut, iar Luiza şi Alexandra au fost luate din casă, apoi crimele i-au fost înscenate.

„El ar fi fost bătut, ceva de genul, i s-a făcut rău, iar fetele i-au fost sustrase din casă. Că oasele acelea au fost plantate, prima dată a spus că el a fost undeva ținut în spatele grădinii și nu știe ce s-a întâmplat în curte cu corpurile arse într-un butoi“, a spus mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația: Mama Luizei Melencu acuză autorităţile că încearcă să muşamalizeze cazul

Deși a trecut atâta timp de la dispariția celor două fete, nici până astăzi, familiile nu și-au găsit liniștea. Nu s-a demonstrate încă dacă Gheorghe Dincă le-a omorât sau nu pe fete.

Mama Luizei Melencu acuză autorităţile că încearcă să muşamalizeze cazul.

„Procurorii și judecătorii merg pe aceeași pistă, că Dincă nu-i criminalul. Suntem foarte dezamagiți în privința fiicei mele, acest dosar, dacă va fi trimis în judecată pentru două crime, aș vrea să știu care e a doua crimă sau care sunt acele crime pentru că în dosar nu există nimic”, a spus mama Luizei.

Femeia mărturisește că nu a primit vreun certificat de deces de la DIICOT pentru fiica ei.

Anul acesta, Luiza ar fi terminat clasa a 12-a şi trebuia să susţină examenul de Bacalaureat. Familia este devastată şi încă aşteaptă ca tânăra să intre pe poarta casei.

„Mi-e dor de ea de nu mai pot. Trebuia să dea Bacul acum și să meargă la facultate, dorea să se facă polițistă. Când mă uit pe drum o văd că vine de la liceu. Văd umbra ei. Mi-era drag de ea să o iau în brațe și să o pup”, zice bunica Luizei.

Mașinile lui Gheorghe Dincă, scoase la licitație

Mașinile lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație. Prețul de pornire al celor două autoturisme Mașinile deținute de Gheorghe Dincă, bărbatul de 67 de ani acuzat de răpirea și uciderea a două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au fost scoase la vânzare prin licitație.

Chiar dacă nu există o sentință definitivă în cazul crimelor de la Caracal, cele două autovehicule care erau în proprietatea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate de autorități în timpul verificărilor din ”casa groazei”.

Conform Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane este cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație pentru prețul de pornire de 1.033 de lei, autoturismul, respectiv 5.017 lei, autoutilitara.

În anunțul de licitație pentru ambele autoturisme se precizează faptul că sunt nefuncționale pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat. Locul de predare este localitatea Drăgănești, din județul Olt.

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Adauga un comentariu